Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Klubbkort

Klubbkort.jpg

Terminlister barne- og ungdomsfotballen

Vi nærmer oss seriestart i henholdsvis barne- og ungdomsfotballen. Vi har 53 lag som sorterer under seriesystemet administrert av NFF Oslo, som venter i spenning på deres respektive terminlister foran 2019-sesongen.  

2019-03-13
Espen Johansen

Samtlige terminlister offentliggjøres senest 22.mars, eller 14 dager før lagets første serierkamp - i henhold til Breddereglementet § 8-1 (1). I etterkant av at samtlige terminlister er offentliggjort, vil det være mulig å søke om treningstider. Søknad om treningstider gjøres ved å følge å denne veiledningen. For våre ungdomslag som deltar i sesongdekkende turneringer ved siden av seriespill, minner vi om at følgende retningslinjer for beramming av hjemmekamper gjelder. Som en del av sesongforberedelsene til hvert enkelt lag er det svært viktig at oppdaterte laglister sendes til klubben av lagenes respektive kontaktpersoner/lagledere.

Vi anbefaler samtlige, for å være så godt forberedt som mulig til fotballsesongen i Holmen IF, at man tar seg tid til å lese gjennom klubbhåndboken - og fremfor alt benytter seg av verktøykassen der man skal kunne finne svar på praktiske spørsmål knyttet til god gjennomføring av sesongen.

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

G-sport.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png