Samlet informasjon - Covid 19

Som tidligere annonsert - kan vi nå informere om en ventet presisering angående gjenåpning for kampaktivitet fra og med tirsdag 23.februar. Vi påpeker nok en gang at det er barn og unge opp til 20 år som er gitt anledning til å spille kamper. Kampene må spilles innenfor kommunegrensene og mot et motstanderlag fra kommunen.

22.02.2021

Gjennom regjeringen sin pressekonferanse på fredag fikk vi bragt på det rene at fra og med tirsdag 23.februar er det åpning for at kamper kan spilles mot motstand fra egen kommune på en arena i kommunen. Imidlertid må vi be om at koordinering og reservering av eventuelle kampdatoer settes på vent - da det foreligger informasjon på lokalt nivå om at arrangementer inntil videre skal utsettes.

21.02.2021

Gjennom regjeringens pressekonferanse tidligere i dag ble vi gjort kjent med at de fleste nåværende nasjonale tiltakene for å unngå smittespredning blir videreført. En endring som vi derimot kan vente er at barn og unge kan gå tilbake til normal treningsaktivitet fra og med førstkommende onsdag.

18.01.2021

Aktivitetsstansen for våre lag opphører fra og med onsdag 13.januar. Dette i kjølvannet av at det i dag ble vedtatt ny forskrift om smitteverntiltak for å forebygge av koronasmitte av Formannskapet i Asker kommune.

12.01.2021

Inngangen til nytt år har dessverre ikke blitt slik vi ønsket. Samtlige av klubbens undergrupper tok juleferie med håp og tro om at trening ville kunne opprettholdes som normalt i 2021 - og at det kun var konkurranser for utøvere under 20 år som var satt på vent.

08.01.2021

Asker%20kommune%20-%20Koronavett%20-%20Banner.jpg