Samarbeidspartnere 2018

Get.png Rema.png Jobzone.png

Holmen benytter seg av, i likhet med over 1 million privatpersoner og bedrifter, Get sine tjenester gjennom deres fiberbaserte nett. Get har siden 2016 vært en av klubbens hovedpartnere.

www.get.no

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 2015 har vår lokale dagligvarebutikk - REMA 1000 Nesbru vært en av klubbens partnere.

www.rema.no

Jobzone har gjennom en årrekke vært en av klubbens trofaste partnere. Jobzone har siden deres oppstart i 2002, vokst seg frem til å bli landets største bemanningsbyrå, med deres 2000 kunder og 8000 ansatte.

www.jobzone.no

Holmensenter.png Lilleberg.png G-sport.png

Holmen Senter er vår lokale nærsenter der alle
tjenestebehov man finner i hverdagen fylles.
Vårt lokale nærsenter har vært en av klubbens trofaste partnere gjennom mange sesonger.

www.holmensenter.no

Lilleberg Eiendom ble en av klubbens partnere i 2017. Selskapet med base på Billingstad har hatt sterk vekst de seneste årene og eier og forvalter 40.000 m2 næringseiendom i Oslo, Sandvika og Asker.

www.lilleberg-eiendom.no

G-SPORT er Norges største ledende sportskjede med en stolt historie på over 100 år. G-SPORT Asker er, og har vært gjennom mange år, vår klubbutikk - hvor de er distributør av klubbens kolleksjon gjennom vår utstyrsleverandør.

www.gsport.no

Modulvegger.png Privatmegleren.png Nike.png

Modulvegger-gruppen er den ledende aktøren i Norge innen fleksible vegger og himlinger, med 40 års erfaring. I 2017 inngikk klubben en samarbeidsavtale med Modulvegger.

www.modulvegger.no

PRIVATmegleren Solli & Partnere startet sin meglervirksomhet i 2005 som en av de første PRIVATmegler kontorene i kjeden. Med deres inngående lokalkunnskap og erfaring med boligmarkedet i Asker, er PRIVATmegleren Solli & Partnere et naturlig valg for klubbens medlemmer ved kjøp- og salg av bolig.

www.privatmegleren.no

Nike er verdens største merkevare innenfor idrett. I likhet med klubber som FC Barcelona, Manchester City og Paris Saint Germain er Nike klubbens utstyrsleverandør. Nike leverer vår klubbkolleksjon med en god kombinasjon av innovasjon, design og brukervennlighet.

www.nike.com

Lagerboden.png Dekkmesteren.png Foodoccasion.png

Lagerboden er vårt lokale lagerhotell på Hvalstad. Tjenestene som tilbys er for deg som har behov for ekstra lagerplass i forbindelse med eksempevis boligskifte eller permanent behov for mer plass. I topp moderne lokaler spesialtilpasset for lagring tilbys bedrifter og lokalpersoner lagerfasiliteter av høy stand.

www.lagerboden.no

Hos Dekkmesteren på Hvalstad tilbys hjulskift, dekkpleie og dekkhotell ivaretatt av profesjonelle - med den ekspertisen som skal til for å ivareta sikkerheten på ditt kjøretøy. Med tilknytning til vår klubb tilbys du prisgunstige avtale knyttet til alt av dekkpleie.

www.dekkmesteren.no

Foodoccasion tilbyr våre medlemmer catering til små og store anledninger. Foodoccasion alle arrangementer etter dine behov. Maten som leveres tilberedes med flid og kvalitet av sesongens beste råvarer. Middagene gjennomføres profesjonelt og er tilberedt av kokker med lang erfaring fra yrket i inn- og utland.

www.foodoccasion.no

Nemus.png

EngineRoom.png

Obos.png

NEMUS Nesbru er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer fysioterapaut, osteopat og pilates-instruktører. NEMUS tilbyr også også helsefremmende tjenester til bedrifter. NEMUS Nesbru har tilbudt sine tjenester og medisinske ekspertise til klubbens medlemmer siden 2014.

www.nemus.no

EngineRoom består av et meget erfarent bilmannskap fra BMW og Range Rover. EngineRoom spesialiserer seg på paralellimport av biler så godt som nye, har stor utstilling og biler for rask levering. Med deres gode service, lange erfaring og gode priser er EngineRoom et selvsagt valg når det kommer til handel av bil.

www.engineroom.no

OBOS er landets største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Ved utgangen av 2016 hadde OBOS over 415 000 medlemmer - mange av de medlemmer av Holmen IF.

www.obos.no

KlubbPro leverer sportsutstyr til idrettslag, skoler, bedrifter og private over hele landet. Deriblant er KlubbPro leverandør treningsutstyr og idrettsmedisinsk. En stor del av varene produseres av KlubbPro selv. Dette sikrer både kvaliteten og prisen på deres produkter, noe som gjenspeiles i deres fokus på å levere kvalitet til markedets beste priser.

www.klubbpro.no

Get.jpg