Det er med glede vi kan annonsere at klubbens neste hovedtrener for vårt herrelag er Michael Frank. Den erfarne dansken er klar for å ta fatt på nok et spennende treneroppdrag i sin karriere.

06.01.2019

Som tilflytter til kommunen i en alder av 11 år – skulle det ta ytterligere 5 år før Ricardo Moreno tok på seg den røde drakten for første gang.

Kamil startet som trener i klubben i 2015-sesongen, og går dermed inn i sin femte sesong i Holmen, og sitt fjerde år som fulltidsansatt.

20.12.2018
- Petter Sjåholm

Det er med glede vi ønsker Ole Morten Kristiansen velkommen til Holmen IF fra januar 2019. Han kommer til bli en sentral del av den videre utviklingen av klubben i sesongen som kommer.

14.12.2018

For 2,5 år siden stiftet vi bekjentskap med den unge ambisiøse moldenseren for første gang. Den gang gjorde han sin inntreden som hovedtrener hos ett av våre daværende G.13-lag. Siden den gang er kampene og treningene blitt flere og flere.

11.12.2018

Get.jpg