Det er med glede vi ønsker Ole Morten Kristiansen velkommen til Holmen IF fra januar 2019. Han kommer til bli en sentral del av den videre utviklingen av klubben i sesongen som kommer.

14.12.2018

For 2,5 år siden stiftet vi bekjentskap med den unge ambisiøse moldenseren for første gang. Den gang gjorde han sin inntreden som hovedtrener hos ett av våre daværende G.13-lag. Siden den gang er kampene og treningene blitt flere og flere.

11.12.2018

Mads har syv sesonger bak seg i Holmen, hvor han startet opp med 2000-kullet i 2012. Han fulgte årgangen fram til G15 hvor de kvalifiserte til Interkrets G16, etterfulgt av tre sesonger som juniortrener i klubben.

- Petter Sjåholm

Holmen IF Fotball kan informere om at vår mangeårige trener og administrative ressurs Simen Moe, forlater klubben til fordel for Vålerenga IF.

27.11.2018

BUA åpner mandag 15.oktober. BUA er en ordning der alle kan få muligheten til å låne sports- og fritidsutstyr gratis. BUA Holmen er opprettet på bakgrunn av samarbeid mellom Asker Idrettsråd, Asker kommune, Holmen IF og gave fra Gjensidigestiftelsen.

11.10.2018
- Hilde Knutsen