Midtbaneterrieren Abiti Ahmed har lagt bak seg et krevende år fotballmessig, da 2022 har vært en sesong hvor han dessverre har vært mer ute av spill, enn i spill. Vi håper og tror at han nå er fullstendig restituert og med det klar for langt mer spill i den kommende sesongen.

08.12.2022

Lagets toppscorer de seneste to sesongene er klar for et nytt år, hvor han skal fortsette å banke inn mål for klubben - slik han har gjort siden han var 5 år gammel.

07.12.2022
- Tone, Caroline og Eva

Vegar kom til oss som et virkelig friskt pust på vårsesongen, etter endte studier i nord kombinert med spill for Salangen. Opprinnelig Asker-gutt er han, og han slutter seg til vår rekke med spillere med lokal tilhørighet.

22.11.2022

I Max Hallgren har vi hatt seriens mest målfarlige midtstopper, og vi ser frem til at han i ny sesong skal bidra med enda flere scoringer og verdifulle bidrag.

22.11.2022

Frederik Lindqvist vendte i sommer hjem til Holmen, etter studier i Madrid. Med det tilførte han laget tiltrengt bredde og forsterket kvalitet. Dessuten er han en spiller som med sin rutine og erfaring bidrar med gode lederegenskaper på- og utenfor banen.

18.11.2022