Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Nyheter

Det er med stor glede vi meddeler at Kristian Bjørgan binder seg til nok et år i Holmen IF Fotball. Han vil fortsette i sin rolle som akademisjef og hovedtrener for G19-1.

06.01.2023
- Christoffer Brusnes

Kristian Sneddon (26) er ansatt som ny sportskoordinator i Holmen IF Fotball. I tillegg til dette vil han være hovedtrener for 2007-årgangene på jente- og gutteiden kommende sesong. Kristian fortsetter også som en del av teamet rundt Holmenakademiet, der han skal fortsette den gode utviklingen av våre yngre spillere i klubben. 

29.12.2022
- Christoffer Brusnes

Holmen IF Fotball og Holmenakademiet ønsker alle spillere født 2015-2010 velkommen til Holmenakademiet som starter opp igjen denne uken! 

19.08.2022
- Kristian Bjørgan

Helgen 5-6 mars arrangerte Holmen IF og Holmenakademiet den tradisjonsrike akademiligaen på Holmen Idrettspark. Med strålende sol både lørdag og søndag var det stor aktivitet blant våre gutte- og jentelag. 

09.03.2022
- Kristian Bjørgan

1.mars er et tydelig tegn på at vinteren er forbi og vi går mot varmere tider. Snøen smelter, og temperaturen stiger. Solen går senere ned for hver dag som går!

TIL PÅMELDING

04.03.2022
- Christoffer Brusnes

Holmenakademiet

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png