All påmelding skjer via www.deltager.no.

Ved påmelding på Holmenakademiet er deltageren påmeldt for hele sesongen. Det betales deltageravgift for en (1) mnd ved påmelding, deretter trekkes valgt avgift som en abonnementsordning den 1. hver mnd. Holmenakademiet følger skoleruta, fri på skolen betyr fri på akademiet.

Påmelding sesongen 2022:

Påmelding til Holmenakademiet gjøres her: https://www.deltager.no/event/holmenakademiet2022#init

Så enkelt er det å melde seg på:

1. Gå inn på www.deltager.no
2. Skriv Holmen i feltet "søk forening".
3. Velg arrangementet Holmenakademiet.
4. Fyll ut registreringsskjema.
5. Betal deltagelse med ditt bank/kredittkort.

Akademiet har 64 plasser per dag (mandag - torsdag), det er ikke mulig å melde seg på utenom deltager.no.

Pris:
Hver mnd kan bestå av ulikt antall økter, basert på skoleruten. Totalsummen for hver mnd avhenger av antall treningsdager og settes etter følgende satser:
- Øktpris ved deltagelse på 1 økt pr. uke kr 195.
- Øktpris ved deltagelse på 2 økter pr. uke kr 185.

Evt transport kommer i tillegg.

Transport
Henting ved skoler gjelder Hofstad, Mellomnes, Hvalstad, Billingstad, Nesøya, Vettre og Blakstad. For andre skoler, vennligst ta kontakt med kristian@holmenif.no

Om økonomi og søskenmoderasjon:
Vi ønsker ikke at økonomi skal være en ekskluderende faktor fra deltagelse på akademiet. Ta kontakt med akademisjef Kristian Bjørgan dersom det er behov for andre betalingsløsninger eller søskenmoderasjon.

Vi har tillit til de som tar kontakt, og tror en slik ordning ikke vil bli misbrukt.

Andre spørsmål?
Ta kontakt med akademisjef Kristian Bjørgan.

Holmenakademiet

AdpointUnisport.jpg