nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Grasrotandelen.jpg

Samarbeidspartnere 2022

If.png

Jobzone.png

Nemus.png

Som klubbens nye hovedpartner, var det en selvfølge at Nordens ledende forsikringsselskap skulle støtte oppunder klubbens kvinnesatsning. Med deres brede tilbud legger If sin stolthet i at du som kunde skal følge deg trygg til enhver tid.


www.if.no

Jobzone har gjennom en årrekke vært en av klubbens trofaste partnere. Jobzone har siden deres oppstart i 2002, vokst seg frem til å bli landets største bemanningsbyrå, med deres 2000 kunder og 8000 ansatte.www.jobzone.no

NEMUS Nesbru er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer fysioterapaut, osteopat og pilates-instruktører. NEMUS tilbyr også også helsefremmende tjenester til bedrifter. NEMUS Nesbru har tilbudt sine tjenester og medisinske ekspertise til klubbens medlemmer siden 2014.

www.nemus.no/nesbru

Privatmegleren.png

Unisport.png

Nike.png

PRIVATmegleren Solli & Partnere startet sin meglervirksomhet i 2005 som en av de første PRIVATmegler kontorene i kjeden. Med deres inngående lokalkunnskap og erfaring med boligmarkedet i Asker, er PRIVATmegleren Solli & Partnere et naturlig valg for klubbens medlemmer ved kjøp- og salg av bolig.


www.privatmegleren.no

Unisport er en av Nordens ledende nettbutikker med salg av alt nødvendig materiell til fotballtreningen. I tillegg til deres flaggskip av en butikk midt i København - har Unisport slått seg stort inn på klubbmarkedet i Norge. I tillegg til å være vår distributør av vårt klubbmateriell fra vår utstyrsleverandør, forsyner også Unisport alt av materiell til NFF og landslagene. 

www.unisportstore.no

Nike er verdens største merkevare innenfor idrett. I likhet med klubber som FC Barcelona, Liverpool og Paris Saint Germain er Nike klubbens utstyrsleverandør. Nike leverer vår klubbkolleksjon med en god kombinasjon av innovasjon, design og brukervennlighet. 

www.nike.com

Bwell.png

 

 

Bwell hjelper oss med å redusere stressnivået i hverdagen. Gjennom moderne, enkle og effektive løsninger sørger de for langtidsfriske medarbeidere og spillere.

www.bwell.no