nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Grasrotandelen.jpg

Klubbkort

Klubbkort.jpg

Samarbeidspartnere 2020

If.png

Jobzone.png

Nemus.png

Som klubbens nye hovedpartner, var det en selvfølge at Nordens ledende forsikringsselskap skulle støtte oppunder klubbens kvinnesatsning. Med deres brede tilbud legger If sin stolthet i at du som kunde skal følge deg trygg til enhver tid.


www.if.no

Jobzone har gjennom en årrekke vært en av klubbens trofaste partnere. Jobzone har siden deres oppstart i 2002, vokst seg frem til å bli landets største bemanningsbyrå, med deres 2000 kunder og 8000 ansatte.


www.jobzone.no

NEMUS Nesbru er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer fysioterapaut, osteopat og pilates-instruktører. NEMUS tilbyr også også helsefremmende tjenester til bedrifter. NEMUS Nesbru har tilbudt sine tjenester og medisinske ekspertise til klubbens medlemmer siden 2014.

www.nemus.no/nesbru

Nike.png

G-sport%20Ny.png

 

Nike er verdens største merkevare innenfor idrett. I likhet med klubber som FC Barcelona, Tottenham og Paris Saint Germain er Nike klubbens utstyrsleverandør. Nike leverer vår klubbkolleksjon med en god kombinasjon av innovasjon, design og brukervennlighet. 

www.nike.com

G-SPORT er Norges største ledende sportskjede med en stolt historie på over 100 år. G-SPORT Asker er, og har vært gjennom mange år, vår klubbutikk - hvor de er distributør av klubbens kolleksjon gjennom vår utstyrsleverandør. 

www.gsport.no