Samarbeidspartnere 2020

If.png

Jobzone.png

Nemus.png

Som klubbens nye hovedpartner, var det en selvfølge at Nordens ledende forsikringsselskap skulle støtte oppunder klubbens kvinnesatsning. Med deres brede tilbud legger If sin stolthet i at du som kunde skal følge deg trygg til enhver tid.

www.if.no

Jobzone har gjennom en årrekke vært en av klubbens trofaste partnere. Jobzone har siden deres oppstart i 2002, vokst seg frem til å bli landets største bemanningsbyrå, med deres 2000 kunder og 8000 ansatte.

www.jobzone.no

NEMUS Nesbru er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer fysioterapaut, osteopat og pilates-instruktører. NEMUS tilbyr også også helsefremmende tjenester til bedrifter. NEMUS Nesbru har tilbudt sine tjenester og medisinske ekspertise til klubbens medlemmer siden 2014.

www.nemus.no/nesbru

Nike.png

G-sport%20Ny.png

Nike er verdens største merkevare innenfor idrett. I likhet med klubber som FC Barcelona, Tottenham og Paris Saint Germain er Nike klubbens utstyrsleverandør. Nike leverer vår klubbkolleksjon med en god kombinasjon av innovasjon, design og brukervennlighet.

www.nike.com

G-SPORT er Norges største ledende sportskjede med en stolt historie på over 100 år. G-SPORT Asker er, og har vært gjennom mange år, vår klubbutikk - hvor de er distributør av klubbens kolleksjon gjennom vår utstyrsleverandør.

www.gsport.no