Brenner du for tilrettelegging av idrettsaktivitet for barn og unge? Ønsker du å bli en del av vår unge og dynamiske gjeng i Holmen IF? Holmen Idrettsforening har en ledig 50 % stilling som klubbkoordinator. På sikt kan det være mulighet for å utvide stillingen ytterligere når vårt nye klubbhus står ferdigstilt.

07.12.2022

Onsdag arrangerte vi terrengløp i Grønlia for alle våre medlemmer, og både små og store fikk løpe ulike løyper tilpasset sitt aldersnivå. Med mye mildvær ble det en nokså gjørmete opplevelse, men det var intet hinder for masse glede og ikke minst mestringsfølelse.

14.11.2022

Endelig var det klart for kick-off for 2016-barna!

14.10.2022

Skal du går renn i vinter? Fra og med 11-årsklassen (2012-kullet) trenger alle egen brikke. Ny brikke utleveres på trening via trener/oppmann i slutten av november eller tidlig i desember. Løpere født i 2009 eller før kan trenge å bytte til ny brikke.

11.10.2022

Lørdag 24. september var det endelig klart for å kunne arrangere Multisport igjen, 3 år siden forrige gang. Multisport er en lagkonkurranse, hvor lagene må utføre ulike oppgaver for å samle poeng. I år var det også åpent for de yngre barna ned til 2017-klassen, og for ikke-medlemmer. Gressbanen på Holmen og Grønlia yret av en haug strålende og ivrige barn og ungdommer, og arrangementet var en suksess!

05.10.2022

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket