Holmen Langrenn 2020-05-01 15:03:52

Ærespriser i Holmen Langrenn

Holmen Langrenn deler hvert år ut flere ærespriser på årsavslutningen.

Holmen Langrenn 2020-05-01 15:06:25

Ærespriser Holmen Langrenn 2019/2020

Æresprisene for 2019/2020 skulle vært delt ut på Årsavslutningen, som dessverre måtte avlyses på grunn av koronapandemien. Holmen Langrenn er ikke mindre stolte av de mange flinke og ivrige utøverne i år, og noen skal ha en særlig opppmerksomhet for sin treningsinnsats og imponerende resultater i løpet av sesongen.

Bragdpokalen 2020 – Helene Ekrheim Haugen

Helene%20EkrheimHaugen.jpg

Årets Bragdpris er ganske ubestridt og her snakker vi muligens også historisk god for en Holmen løper. To førsteplasser og en 4. plass i HL sier sitt. Hun vant Jutul-crossen, 3. plass i Snø cup total med mange sterke resultater i cupen, og hun var med på Akershus II som tok en andre plass i den gjeve Kong Haralds Ungdomsstafett i Holmenkollen. Etter mange gode sesonger, ble nok 2019/20 sesongen hennes sterkeste så langt, til tross for en forkortet sesong. Kanskje det hadde blitt pallen i Ungdomsbirken også. Uansett en meget, meget sterk sesong, der 1. plassen i HL sprint utmerker seg som kanskje det gjeveste denne sesongen. Årets Bragdpris går til Helene Ekrheim Haugen!

 

Innsatspokalen jenter – Christine Rugsland

Christine%20Rugsland.jpg

«Årets Innsatspris Jente» går til en som har stått på i årevis og kanskje litt i skyggen av mange gode resultater i et svært talentfullt og kompetitivt årskull. På trening har hun hele tiden stått hardt og vært til inspirasjon for yngre løpere, samt sine jevngamle skivenner. Hun er nå akkurat fullført siste sesong i HL og i år så har resultatene kommet mer synlig. Sterk innsats i HL, med en solid 41. plass i 5 km klassisk. Hun fikk en 25. plass i Snø cup totalt. I tillegg ble det mange gode renn utover en dog noe amputert sesong.  Det hadde vært gøy og se hva hun kunne fått til i Ungdomsbirken. Årets pris går til Christine Rugsland!

 

Innsatspokalen gutter – Emil Falkenberg-Jensen

Emil%20FalkenbergJensen.jpg

«Årets Innsatspris Gutt» går til en svært ivrig og positiv langrennsløper. På treninger er han lydhør, gir full innsats og er lærevillig. I tillegg er han en god treningskamerat for resten av guttene. Han er flink til å drive med egentrening og det har gitt han mange fine plasseringer både i Skøyting, Cross og Klassisk. Farens bursdag måtte vike for at sønnen skulle delta på MartinCrossen mandag 9. mars. Totalt ble han nr. 6 i Sparebank Cup og kun 2 fattige poeng bak 5. plassen. Gleder oss til å følge denne utøveren videre sammen med resten av guttene i et meget jevnt årstrinn. Årets innsatspris for gutter går til Emil Falkenberg-Jensen.

 

V.U.L.-pokalen – Selma Torvik Mathismoen

Selma%20Mathismoen.jpg

«VUL Pokalen» går til en utøver som alltid er positiv, treningsvillig og veldig interessert i langrenn. Utøveren bidrar sterkt til å skape et godt treningsmiljø blant både jentene og guttene, og gir seg aldri på treninger. Dette resulterte i at utøveren ble vinner av klubbmesterskapet både i klassisk og fristil. Totalt endte utøveren på en 12. plass i Sparebank 1 Cup. Gleder oss til å følge utøveren i overgangen til HL og vet at utøveren gleder seg til å utvikle seg videre. Årets VUL pokal går Selma Torvik Mathismoen.

 

Holmenskia jenter - Hannah Rugsland

Hannah%20Rugsland.jpg

Hannah har vært ivrig på både trening og i konkurranser. Hun har god teknikk og er ikke redd for å ta seg ut når det gjelder. Hannah er sammen med flere av jentene miljøskapere i gruppa og har vært med på nesten alle treningene denne sesongen. Hannah har en egen motivasjon og kommer stadig med forslag til øvelser på treningene og lurer ofte på om ikke jentene kan ha egne treninger. Selv om sesongens høydepunkt, Ungdomsbirken, dessverre ble avlyst har Hannah levert flere gode prestasjoner i skirenn denne vinteren med 3. plass i Asker skifestival som et av dem som vil bli husket lengst. Fortsett med den positive innstillingen og du vill ha skiglede i mange år fremover.

  

Holmenskia gutter – Johan Vestre Steenstrup

Johan%20Vestre%20Steenstrup.jpg

Johan er ivrig på trening og har vært med i mange konkurranser denne sesongen. Etter en trøblete fjorårs-sesong med mye sykdom, har det løsnet i år. Johan går veldig fint på ski både i klassisk og skøyting, er nysgjerrig og interessert i å lære mer. Han er veldig leken på ski og benytter enhver anledning til å bruke skileikelementene på Eid. Han er en kløpper i kuler, hopp og doserte svinger. Det virker som han trives godt i gruppa og er en viktig bidragsyter til det gode sosiale miljøet i Holmen. Skikontroll, teknikkferdigheter og utholdenhet har gitt gode resultater i årets konkurranser og 3. plass i Holmenrennet og 5. plass sammenlagt i Tour de Bærum er synlige bevis på dette.