Langrenn 2018-09-07 23:45:03

Skirenn er gøy!

Vi oppfordrer alle til å gå skirenn. Det er gøy og sosialt, og det gir et konkret mål. Rennkalenderen vil oppdateres på www.holmenlangrenn.no, med oversikt over alle renn der Holmen Langrenn stiller mannsterke opp med telt som samlingspunkt og smørehjelp til alle som måtte trenge det.

Påmelding og startkontigent

Påmelding til skirenn gjøres i hovedsak gjennom MinIdrett. Klubben mottar faktura for startkontigent på de fleste skirenn. Noen skiarrangører krever kredittkortbetaling ved påmelding. Da skal kontingent betales av utøver selv under påmelding! Eksempler på disse er Hovedlandsrenn, Ungdommens Holmenkollrenn, noen kretsmesterskap.

Nytt for sesongen 2018-2019 er at vi inkluderer deltagelse på alle skirenn som betales med faktura gjennom Minidrett i treningsavgiften.

Klubben dekker ikke kostnader ved etteranmelding, renn som krever kredittkortbetaling ved påmelding, påmeldt men ikke startet (DNS) og brikkeleie. Disse utleggene vil utøver bli etterfakturert.

Husk at fra den datoen løperen fyller 13 år må han/hun ha skilisens fra Norges skiforbund (NSF) for å delta i terminfestede renn. Skilisens bestilles fra NSF.