Langrenn 2018-09-07 23:45:03

Skirenn er gøy!

Vi oppfordrer alle til å gå skirenn. Det er gøy og sosialt, og det gir et konkret mål. På prioriterte renn stiller Holmen Langrenn mannsterke opp med telt som samlingspunkt og smørehjelp til alle som måtte trenge det.

Prioriterte renn for Holmenutøvere født i 2007 og yngre sesongen 2018/19

Alle rennene er i nærområdet slik at terskelen for å bli med ikke er så høy.

- 05.01.18 LOMMEDALSRENNET, klassisk
- 27.01.18 SOLVANGRENNET, fristil
- 03.02.18 HOLMENRENNET, fristil (klubbmesterskap)
- 08.02.18-10.02.18 TOUR de Bærum (4 renn i forskjellige stilarter, men det er mulig å delta kun på noen av rennene).
- 16.03.18 FOSSUMSTAFETTEN, klassisk

13-14 åringer har egne cuprenn som de prioriterer, og HL (15-16 åringen) har også sin egen cup.

Påmelding og startkontigent

Påmelding til skirenn gjøres i hovedsak gjennom MinIdrett. Klubben mottar faktura for startkontigent på de fleste skirenn. Noen skiarrangører krever kredittkortbetaling ved påmelding. Da skal kontingent betales av utøver selv under påmelding! Eksempler på disse er Hovedlandsrenn, Ungdommens Holmenkollrenn, noen kretsmesterskap.

Nytt for sesongen 2018-2019 er at vi inkluderer deltagelse på alle skirenn som betales med faktura gjennom Minidrett i treningsavgiften.

Klubben dekker ikke kostnader ved etteranmelding, renn som krever kredittkortbetaling ved påmelding, påmeldt men ikke startet (DNS) og brikkeleie. Disse utleggene vil utøver bli etterfakturert.

Husk at fra den datoen løperen fyller 13 år må han/hun ha skilisens fra Norges skiforbund (NSF) for å delta i terminfestede renn. Skilisens bestilles fra NSF.