Holmen Langrenn 2020-09-21 15:36:39

Treningstilbud for sesongen 2020/21

Informasjon om tilbud og innhold for de ulike gruppene

Felles tilbud for alle aldersgruppene er følgende;

• Invitasjon og tilbud om å delta på familie-/treningssamling på Wadahl (egenbetaling på reise/opphold) *med forbehold om smittesituasjon
  • Klubbmesterskap, Karuselløp, Holmenrennet og Holmenkarusellen
  • Startkontingent på renn

Gruppe 7-8 år (født 2014-2013)

• Treningsavgift: kr 1.150,-
  • Organisert trening 1 gang pr uke fra oktober t.o.m. mars (fra uke 41 til påske)
  • Treningstid 2014 er Onsdager 17:30-18:30 på Holmen/Eid
  • Treningstid 2013 er Onsdager 18:00-19:00 på Holmen/Eid
  • Lønnede ungdomstrenere
  • Refleksvest til nye

Gruppe 9-12 år (født 2012-2009)

• Treningsavgift:  kr 2050,-
  • Organisert trening 2 ganger pr uke fra oktober t.o.m. mars
  • Treningstid 2012:
  • Treningstid 2011:
  • Treningstid 2010:
  • Treningstid 2009:
  • Det kan bli litt justering av tidspunktene ved trening på Eid. Følg med på kullets facebookoppdateringer.
  • Lønnede ungdomstrenere
  • Refleksvest til nye

Gruppe ungdom 13-14 år (født 2008-2007): Treningsgruppe, 3 felles-treninger pr uke

• Treningsavgift: kr 3.225,-
  • Organisert trening fra September-April, 3 ganger per uke.
  • Treningstider: mandag 19:15-20:30, onsdag 18:30-20:00 og torsdag kl 18:30-20:00
  • 3 ganger i uka på Holmen/VMS/Eid
  • Lønnede Ungdomstrenere
  • Tilbud om deltakelse i Sommerskiskole (egen avgift)
  • Snø/ski samling på Skei i November (egenbetaling på reise/opphold)
  • Tilbud om deltakelse Multisportkonkurranse
  • Tilbud om lån av rulleski for opplæring
  • Refleksvest til nye
  • Oppfølging på enkelte renn: Cup/UHL, Ungdoms/HalvBirken (i tillegg til foreldre i støtteapparatet)
  • Helårs rammeplan, periode og måneds plan

Gruppe ungdom 15/16 år (født 2006-2005): HL-gruppe, 3-4 felles-treninger pr uke , et samarbeid med Jardar/Jutul og BærumSK

• Organisert trening fra sesongstart i mai til sesongavslutning i april.
  • Treningstider 2019/2020:
    • Vår. Mai -> skoleslutt juni (Mandag. Mulighet for friidrett på fredag i tillegg (inngår ikke men mulig å delta mot mindre kostnad).
    • Høst. Skolestart august -> frem til snøen kommer (Mandag, onsdag, fredag og lørdag)
    • Vinter. Fra snøen kommer og frem mot påske (Mandag, onsdag og torsdag)
  • Treningssteder:
    • Rud utendørs – Løping, rulleski, spenst, styrke (basistrening).
    • BIP hallen innendørs – Friidrett, spenst, styrke (basistrening).
    • Tanum skole – styrke, spenst (basistrening).
    • Vestmarkssetra (VMS) – Skitrening (har kunstsnø)
  • Som deltager i TVMS gir dette rett til trening på kunstsnø i tråd med TVMS sine treningstider og treningsplaner.
    • Foreldre til utøvere må påregne å måtte delta på dugnadsarbeid knyttet til snøproduksjon (kunstsnø) i perioden før det kommer tilstrekkelig med natursnø. 1-3 vakter avhengig av hvordan vinteren blir.
  • Lønnet hovedtrener og hjelpetrenere (ca 4 stykker avhengig av antall utøvere pr år)
  • Nærsamlinger barmark vår/høst, 2-3 samlinger (egenbetaling på kost/reise/opphold)
  • Snø/skisamling november/desember, 1-2 samlinger (egenbetaling på kost/reise/opphold)
  • Felles opplegg for alle 4 klubber på Hovedlandsrennet. Felles bosted, felles smørebod/smøreteam/smørehjelp for alle utvøvere i HL (egenbetaling på kost/reise/opphold)
  • Det vil bli arrangert enkelte sosiale sammenkomster utenfor skitreningene. Sesongen avsluttes med en samling for alle som ønsker delta. Nærmere informasjon kommer.
  • Helårs rammeplan og måneds planer hele året. Hovedtrener har ansvar for å publisere månedsplaner og treningsinformasjon på felles Facebook gruppe for utøvere og foreldre.
    • Dersom du er utøver i TVMS - Følg med på Facebook gruppe: «HL BSK/Jardar/Jutul/Holmen Langrenn»

Som deltager i TVMS treningssamarbeidet får du i tillegg:

• Tilbud om å kjøpe Team Vestmarkssetra (TVMS) klubbtøy (vest, buff, pannebånd)
  • Tilbud om personlig oppfølging (ekstra kostand 2.500,- pr år).
    • En av trenerene får spesielt ansvar for oppfølging av enkeltutøveren.
    • Oppfølgingen vil blant annet innebære kartlegging av mål/ambisjoner/egen utvikling, sparringspartner for treningsrelaterte spørsmål/tanker, årsplan, treningsplaner (måned/ukesplan), samt kontinuerlig oppfølging av treningsarbeidet.

Som medlem av Holmen Langrenn får du i tillegg:

• Tilbud om å kjøpe Holmen Langrenn klubbtøy og skiutstyr hos Bull Ski og Kajakk til rabatterte priser (klubbrabatt).
  • Tilbud om skisamling på Gålå for Holmen Langrenn i desember. Evt. opplegg for HL løpere avklares i løpet av høsten (*)
  • Tilbud om Ungdomsbirken på Lillehammer. Mulighet for felles overnatting for Holmen deltagere på skole i Lillehammer (*)
  • Tilbud om å delta på klubbmesterskap og Holmen sitt eget skirenn (*).
  • Tilbud om deltakelse i sommerskiskole og multisportkonkurranse (*)

(*) Påmeldingsavgift/kost/reise/opphold inngår ikke.

Junior-Team 17-19 år : Satsningsgruppe/Breddegruppe, 3 felles-treninger pr uke, Team Vestmarka

• Organisert trening fra September-April, 3 ganger per uke.
  • Treningstider:
  • Tilbud om vår- og sommertrening (egen avgift)
  • JuniorTrener-Team
  • Barmarksamling Høst
  • Familie-/treningssamling på Wadahl (egenbetaling på reise/opphold)
  • Startkontingent på inntil 3 ordinære langrenn i Norge
  • Karuselløp, Klubbmesterskap og Holmenkarusellen
  • Tilbud om trenerutdannelse i NSF-utdanningsrekke
  • Snø/ski samling på Skei i November (egenbetaling på reise/opphold)
  • Tilbud deltakelse Holmen Triathlon og Multisportkonkurranse
  • Treningsvest
  • Oppfølging på enkelte renn: HalvBirken ++(i tillegg til foreldre i støtteapparatet)