Påmelding til langrennstrening

For å delta på trening og gå renn i Holmen IF Langrenn må du være medlem av Holmen IF og betale treningsavgift til Langrennsgruppa. Årlig medlemsavgift kreves inn fra Holmen IF. I tillegg kommer treningsavgift fra Holmen IF Langrenn.

Alle som skal delta på treninger må ha meldt seg på trening FØR de dukker opp på første trening (såfremt det ikke foreligger egen avtale om annet). Treningsavgiften betales online samtidig med din påmelding. 

Treningsavgiften er den samme uansett når i sesongen man begynner på våre treninger. 

 

1. Hvis du ikke allerede er medlem av Holmen IF må du først melde deg inn i hovedklubben. 
For å være medlem i Langrennsgruppa må du melde deg inn i Holmen IF. Det gjør du ved å melde deg inn via nettsiden Bli medlem i Holmen IF

Dette koster kr. 390,- per medlem pr kalenderår og må betales online på nettsiden.

Utøvere under 13 år er kollektivt ulykkesforsikret gjennom medlemskapet. Norges Idrettsforbund krever at alle må være medlem i en klubb

2. Meld deg på Langrennstrening
For å delta i Langrenngruppas treninger må utøveren fra 2018/19-sesongen meldes på ved innlogging med utøverens brukernavn og passord på venstre side. Påmeldingen åpnes 20. september.
Dersom innloggingsvinduet ikke kommer opp, kan du klikke på den lille mannen (telefon) eller de tre må strekene oppe til venstre (pc). Velg "Betaling" i menyen under utøverens navn. 

Dersom det ikke kommer opp betalingsinformasjon, for eksempel hvis utøveren ikke tidligere har vært medlem i Holmen Langrenn, kan du velge "mine medlemskap" og deretter "innmelding i gruppe" og velge riktig gruppe. 

Treningsavgiften belastes online ved påmelding. 

 

Har du problemer med påmeldingen? 

Ta kontakt med info@holmenlangrenn.no for hjelp. 

Bindende påmelding
Påmeldingen er bindende og det gis ikke refusjon på treningsavgiften.

Aktiviteter

26.10.2020
Innmelding i Langrennsgruppa (NYE MEDLEMMER)

00:00 - 23:55

Holmen Langrenn

28.06.2021
Holmen sommerskiskole, periode 1, uke 26 2021

08:00 - 16:00

Holmen/Grønlia

09.08.2021
Holmen sommerskiskole periode 2, uke 32 2021

08:00 - 16:00

Holmen/Grønlia