nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Grasrotandelen.jpg

Neste kamp - Asker SKK

Nyheter

De siste ti årene har Holmen IF gjennom systematsik arbeid og prioriteringer bygget opp jentesiden i klubben. I 2022 hadde vi lag i alle årsklasser fra barn til senior, og med det gir jentene mulgheten til å spille i egen klubb så lenge de ønsker. Det var en viktig prioritering da klubben satte i gang arbeidet for snaut ti år siden. I denne saken vil du få en oppsummering av samtlige lag i ungdomsfotball- til seniorfotballen i 2022.

23.11.2022
- Christoffer Brusnes

Vi fortsetter å forsterke, vi ønsker Hedda velkommen til Holmen IF!

13.05.2022
- Christoffer Brusnes

Endelig var det klart for sesongstart. Vårt mye omtalte "nye" kvinnelag, består av både etablerte spillere og spillere som har tatt steget opp fra junioravdelingen. I tillegg har vi fått inn spillere fra andre klubber, som har kommet godt inn i gruppen både sosialt og sportslig. Pre-season har vært lang og kald, etter et godt antall treninger og treningskamper var det klart for første seriekamp hjemme mot OSI- i flomlys på Holmen kunstgress. 

10.05.2022
- Kristian Sneddon

Synne Alise Christiansen (25) er klar for Holmen IF!

18.03.2022
- Kristian Sneddon

Det er viktig å ha en fin balanse mellom rutine og friskt blod for å skape en god prestasjonsgruppe på A-lagsnivå, og med dagens signeringer får vi begge deler. 

10.02.2022
- Christoffer Brusnes