020220%20-%20B%E6kkelaget.jpg

Selina Skyseth Vidhammer har nå bekreftet sin retur til moderklubben. 19-åringen blir med det igjen å se i rød drakt litt over 2 år etter at hun spilte sin forrige kamp for klubben.

20.12.2019
- Petter Sjåholm Melø

KSA fortsetter forberedelsene til sin nye tilværelse i 3.divisjon. Den snart 19 år gamle midtstopperen Vilde K. Sandbæk er det ferskeste tilskuddet til den allerede gode gruppen, etter at hun signerte for klubben sent i går kveld.

19.12.2019
- Petter Sjåholm Melø

Terminlisten for seriespillet i 3.divisjon 2020 ble i dag offentliggjort. 14.april sparkes serien for våre jenter i gang - hjemme mot Oppsal. 21 runder senere, 13.oktober avsluttes sesongen hjemme mot våre naboer Bærum.

12.12.2019

Samtlige av vinterens kamper er nå avtalt og reservert, og for våre damer er det en spennende kvintett som skal gi verdifull matching og gode referanser inn mot seriestart på vårparten.

09.12.2019

Avdelingsoppsettet for herrene ble forrige uke offentliggjort. I dag er avdelingsoppsettet for kvinnene gjort tilgjengelig fra NFF Oslo. En spennende avdeling, hvor det også blir gjensyn med lag fra forrige sesong.

09.12.2019