Neste kamp - Asker SKK

Holmen - Langhus/Ski/Oppegård: 5-1 (3-0). Det hektiske kampprogrammet vedvarer for KSA. Søndagkveld ble det sammensatte laget til Langhus, Ski og Oppegård beseiret med solide 5-1. Vi må tilbake til høsten 2019 sist vi så slike sifre på resultattavlen i vår favør på seniornivå.

04.10.2021
- Christoffer Brusnes

Holmen - OSI 3-2 (1-1). Endelig kom årets første trepoenger for vårt unge KSA-lag, da OSI ble beseiret på Holmen Arena tirsdag kveld.

29.09.2021
- Robin Ødegaard

Laget som gledet seg til å ta fatt på nye utfordringer i 2020, etter deres opprykk i 2019 lever så definitivt i beste velgående. Dette på tross av at seniorfotballen over det ganske land ble hardt rammet av skjerpede sosiale omstendigheter da korona ble en del av dagligtalen til landets innbyggere. I 2021 satser vi også på at seniorfotball vekkes til liv - og våre jenter er mer enn klare!

20.01.2021
- Christoffer Brusnes

Noen måneder i året vil vi igjen se angrepsspilleren Ida Elise Hjelle i rødt. Etter å ha fullført sitt første semester ved North Park University i Chicago, bruker hun juleferien til å holde fotballformen vedlike sammen med tidligere lagvenninner på Holmen idrettspark. Og best av alt, hun er klarert for spill for Holmen IF i 2021!

19.12.2020

Med forbehold om at ytre faktorer tillater spill, har NFF Oslo kommunisert en tentativ terminliste for 3.divisjon 2021. Dermed kan vi forutsette for nå, at vi den 6.april er å finne på Nordre Åsen for serieåpning mot Skeid.

14.12.2020