Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Klubbkort

Klubbkort.jpg

TINE Fotballskole 2020

Tine%20fotballskole%202.jpg

Etter de siste oppdateringer fra myndighetene rundt Covid-19, ser det ut til at TINE fotballskole kan gjennomføres i sommer! Vi forholder oss løpende til retningslinjene fra FHI og myndighetene som per i dag tillater offentlige arrangementer for inntil 200 personer etter 15.juni. Myndighetene skal komme med oppdatert informasjon fortløpende.

Holmen IF Fotball ønsker hjertelig velkommen til TINE Fotballskole i uke 26 og 32.

Uke 26: 22.juni – 26.juni
Uke 33: 10.august – 14.august

Tid: 
10:00-15:00 Mandag - Fredag

Våre dyktige instruktører står klare med et godt sportslig opplegg. Et opplegg som vil følge gjeldene smittevernsregler! Det vil bli fokus på utvikling av tekniske og taktiske ferdigheter gjennom lek og spill.

Som følge av nåværende regler for Covid-19 har vi begrensede plasser, så meld deg på og sikre din plass i dag. Ansvarlig leder for årets fotballskole er Christoffer Brusnes. Spørsmål knyttet til fotballskolen rettes til christoffer@holmenif.no

NYHET! Nytt i 2020 er at vi tilbyr barnepass før og etter fotballskolen. Det er åpent å levere fra kl 08:30, og hente frem til kl 16:00. Her vil deltagerne drive egen aktivitet under oppsyn av voksne frem til det ordinære opplegget starter kl 10:00. Dette tilbudet vil komme som et tillegg til prisen, og koster kr 500,- pr deltager, pr uke.Tilbudet velges ved påmelding.

Påmelding begge uker

Påmelding uke 26

Påmelding uke 33

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

G-sport.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png