TINE Fotballskole 2021

Holmenfanten%20TF18.jpg

Holmen IF Fotball ønsker hjertelig velkommen til TINE Fotballskole i uke 25 og 32. Vi har to flotte kunstgressbaner til disposisjon samt en av Askers beste gressbaner. Fotballskolen er åpen for alle barn i alderen 6-12 år uansett nivå (født 2009 - 2015).

Uke 25: 21.juni – 25.juni
Uke 32: 9.august – 13.august

Tid:
10:00-15:00 Mandag - Fredag

Våre dyktige instruktører står klare med et godt sportslig opplegg. Et opplegg som vil følge gjeldene smittevernsregler! Det vil bli fokus på utvikling av tekniske og taktiske ferdigheter gjennom lek og spill.

Som følge av nåværende regler for Covid-19 har vi begrensede plasser, så meld deg på og sikre din plass i dag. Ansvarlig leder for årets fotballskole er Christoffer Brusnes. Spørsmål knyttet til fotballskolen rettes til christoffer@holmenif.no.

Vi tilbyr barnepass før og etter fotballskolen. Det er åpent å levere fra kl 08:30, og hente frem til kl 16:00. Her vil deltagerne drive egen aktivitet under oppsyn av voksne frem til det ordinære opplegget starter kl 10:00. Dette tilbudet vil komme som et tillegg til prisen, og koster kr 500,- pr deltager, pr uke.Tilbudet velges ved påmelding.

Påmelding uke 25

Påmelding uke 32

Påmelding begge uker (uke 25 og 32)

Bwell.jpgUnisport.jpg