Akademiligaen 2022

Akademiligaen er et samarbeid mellom sju klubber om å skape et nivådifferensiert kamptilbud ledet av ansatte trenere i klubbene. Klubbene vil på omgang arrangere turneringsspill for 10 og 11 - de to trinnene blandes altså ikke, men spiller samme dag og sted. På andre datoer vil det arrangeres turneringsspill for 9 og 8. Hvert lag spiller minst 3 kamper a 25 minutter hver turnering. Turneringsspillet vil legges kompakt med utgangspunkt i 30 min mellom hver av lagets kamper. For 2021-sesongen er altså dette tilbudet til 10, 11, 12 og 13. 10 og 11 spiller 7er fotball med offside. 12 og 13 spiller 5er fotball.

På alle alderstrinn deler klubbene inn spillergruppene sine etter ferdighetsnivåer, og melder så lagene sine på standardiserte nivåer, med det målet at alle kamper skal bli jevne for best mulig utvikling for hver spiller.

Terminliste akademiliga-sesongen 2022:

G2011
Cup 1: 5.februar hos Røa
Cup 2: 5.mars hos Holmen
Cup 3: 2.april hos Ullern

G2012:
Cup 1: 5.februar hos Røa
Cup 2: 5.mars hos Holmen
Cup 3: 2.april hos Ullern
Cup 4: 27.august hos Ready
Cup 5: 15.oktober hos Snarøya

G2013
Cup 1: 6.februar hos Røa
Cup 2: 6.mars hos Holmen
Cup 3: 3.april hos Ullern
Cup 4: 27.august hos Ready (7v7)
Cup 5: 15.oktober hos Snarøya (7v7)

G2014
Cup 1: 6.februar hos Røa
Cup 2: 3.april hos Ullern
Cup 3: 28.august hos Ready
Cup 4: 16.oktober hos Snarøya

J2011-2014
Cup 1: 6.mars hos Holmen
Cup 2: 28.august hos Ready
Cup 3: 16.oktober hos Snarøya

Kampledere:
Samtlige av trenerne som dere kjenner fra Holmenakademiet er kamplederne i forbindelse med gjennomføringen av kampaktivitetene. På den måte sikres det at oppfølgingen spillerne får gjennom en samling, er i tråd med det daglige treningsarbeidet som gjøres hos akademiet. Trenerne følger ikke enkeltårganger - altså vil det kunne variere hvem som er kampleder fra gang til gang.

Påmelding:
Akademiligaen er en del av vårt akademitilbud, og alle deltagere på Holmenakademiet er automatisk påmeldt disse samlingene i sitt alderskull. Dersom man ikke har anledning til å delta på akademiligasamling, må det gis beskjed til akademisjef Kristian Bjørgan på e-post kristian@holmenif.no

Holmenakademiet

AdpointUnisport.jpg