Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Klubbkort

Klubbkort.jpg

Nyheter

Vil du bli en enda bedre fotballspiller? Lurer du på hvordan proff-hverdagen ser ut? Holmen IF Fotball ønsker velkommen til Holmen-proffen 2020. En fotballskole der vi tar utgangspunkt i kampen, og vil jobbe med å utvikle ferdigheter i spillsituasjoner.

14.09.2020
- Robin Ødegaard

Den etterhvert for oss alle så velkjente Christoffer Brusnes har forlenget sin kontrakt med klubben. Dette til glede for alle, da "Brus" er blitt en kjent skikkelse for store og små gjennom de seneste årene.

01.09.2020
- Robin Ødegaard

Vår sportssjef rakk ikke mer enn en drøy måned i jobben, før arbeidsdagene brått ble endret for oss alle. Uforutsette arbeidsoppgaver måtte prioriteres foran tiltenkte oppgaver og klubbens årshjul. Robin Ødegaard snudde umiddelbart dette til noe positivt gjennom å benytte anledningen til å bli kjent med hans nye klubb på rekordtid.

31.08.2020
- Christoffer Brusnes

Fra og med førstkommende mandag 31.august endrer vi rutinene for registrering av publikum ved klubbens fotballkamper på Holmen Idrettspark. Dette for å forenkle forutsetningene for eventuell god og effektiv smittesporing.

28.08.2020
- Espen Johansen

 Vår A-lagskeeper, Andreas Thorsrud (17), med eget keeperopplegg på akademiet.

15.08.2020
- Holmenakademiet

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

G-sport.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png