Er du interessert i å jobbe som fotballtrener i en utviklingsklubb i stor vekst med fokus på spiller- og trenerutvikling?

21.09.2019
- Roy Arne Berg

Det er med glede vi presenterer Holmen IF Fotball sin nye sportssjef, Roy Arne Berg. Berg har allerede tiltrådt i sin stilling hos oss i Holmen IF.

02.09.2019
- Styret

Den åttende akademisesongen avsluttes inneværende uke med  spennende turneringsspill og påfølgende iskrem til samtlige deltakere. Husk at du allerede nå kan sikre deg din plass til den tradisjonelt mest populære akademiperioden som starter i august.

- Mads Berntsen

Hver søndag f.o.m. 28.april skal vi leke med ball, og gi barna en forsmak på hvordan det er å trene organisert fotball.

Tilbudet er gratis!

12.04.2019
- Tore Liland

Han ble på uformelt vis trukket inn på styrerommet, på anmodning fra de ansatte. Nå 6 år senere kan han forlate styrerommet med god samvittighet med tanke på de uvurderlige bidragene han har gitt fotballgruppen.

25.03.2019

Get.jpg