Er den klare oppfordringen Sander Berge formidler til våre 140 deltagere under denne ukens TINE Fotballskole. Vi var så heldige å få besøk av landslagsspilleren og Englands-proffen under tirsdagens gjennomføring av årets andre fotballskole.

12.08.2020

Med kjedelige nyheter knyttet til oppstart seriespill for KSA tidligere denne uken, så er vi i det minste glade for at vi er like attraktive for unge spillere, som ønsker et godt fotballtilbud. Etter en periode med prøvespill, kan vi med glede annonsere at Marte Heimdal Berg i går kveld signerte for klubben.

11.08.2020

I forrige uke deltok vår egen Ane Nordby Jørgensen på Landslagsskolens Equinor Talentleir i Porsgrunn!

10.08.2020
- robin@holmenif.no

Seriekampene er rett rundt hjørnet, og i forbindelse med gjennomføring av kamp har vi noen retningslinjer vi må forholde oss til.

07.08.2020
- robin@holmenif.no

- Det er utrolig deilig å signere med A-laget til klubben jeg har vært i siden jeg var 6 år gammel. Det er et veldig bra lag vi har her og jeg ser veldig fram til når sesongen endelig starter og vi får vist hva vi kan, sier Andreas.

06.08.2020
- A-lagsredaksjonen