Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Samlet informasjon - Covid 19

Nyheter

Holmen IF Fotball ønsker hjertlig velkommen til TINE Fotballskole i uke 25 og 32. Vi har to flotte kunstgressbaner til disposisjon samt en av Asker beste gressbaner. Fotballskolen er åpen for alle barn i alderen 6 - 12 år uansett nivå (født 2009 - 2015)!

Til påmelding

17.02.2021
- Christoffer Brusnes

Asker kommune er underlagt strenge nasjonale smittevernsregler (Tiltaksnivå A) frem til og med 25. april.

15.04.2021
- Robin Ødegaard

Våre trenere samlet seg i kveld på digitalt vis for å se og diskutere hvordan vi på best mulig vis tilrettelegger for aktivitet som ivaretar smittevernet og gjeldende retningslinjer. Gledelig kan vi konstantere at vi har fremoverlente trenerkapasiteter i vår klubb som er opptatt av ivareta våre spillere, både fotballmessig, så vel som i smittevernsforstand. 

16.03.2021
- Christoffer Brusnes

Som en konsekvens av det stadig økende smittetrykket i østlandsregionen - orienterte i kveld helseminister Bent Høie at man skjerper smittevernstiltakene i samtlige av de 51 kommunene i Viken. Innskjerpingen justeres fra midnatt til det såkalte tiltaksnivå A. Det er gitt idretten et unntak fra bestemmelsene i tiltaksnivå A. Aktivitet kan stadig gjennomføres utendørs for barn og unge, men forutsetter maksimalt 10 personer pr. gruppe - og at det er avstandsregulert trening. 

15.03.2021
- Robin Ødegaard

OPPDATERT MED SAKSLISTE M/DOKUMENTER - 10.03.2021
Fotballstyret inviterer til digitalt medlemsmøte dagen før klubbens årsmøte. I lys av stadig endringer i retningslinjene hva korona angår - er det besluttet først som sist at vi gjennomfører medlemsmøtet digitalt i år. For å muliggjøre gjennomføring ber vi om at påmelding sendes til møtet sendes til fotballstyret@holmenif.no senest 17.mars.  

02.03.2021
- Christoffer Brusnes

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

Bwell.jpgUnisport.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png