nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Grasrotandelen.jpg

KSA: A-laget forsterker!

Synne Alise Christiansen (25) er klar for Holmen IF!

2022-03-18
Kristian Sneddon

Synne er født og oppvokst på Tanum, og startet sin fotballkarriere naturligvis i Jardar. Hun gikk tidlig i ungdomsårene over til naboklubben Bærum. Der spilte hun i flere sesonger, helt opp til kvinnefotballen og fikk med det erfaring fra 3.- og 4.divisjon. Deretter gikk turen videre til studentlaget i Oslo, mer korrekt Oslostudentenes IK. Nå er hun endelig klar for å kle seg i rødt og sort, for Holmen IF. 

Synne er 25 år og studerer på UiO i Oslo. Hun skriver nå på en master, og til sommeren kan hun forhåpenligvis kalle seg ferdigutdannet lektor. Ved siden av studiene jobber hun også deltid som lærer. 

- Å signere med Holmen er utrolig spennede. Etter to år med pandemi er det motiverende å være i gang igjen. Både jentene på laget og trenerteamet er både hyggelige og seriøse, og har høye ambisjoner. Det blir veldig gøy, forteller Synne.

Synne er en spennede spiller, med sin gode spillerforståelse kan hun berherske de fleste posisjoner på banen. Hun har god nærteknikk, og har vist på trening at hun har et godt øye for mål. Hun kan ta styring, med sine lederegenskaper engasjerer og motiverer hun sine medspillere. Hun har blitt godt tatt imot av gruppen, og vil være et tydelig forbilde for våre yngre spillere i klubben. 

Vi er glade for at Synne valgte å signere for oss, velkommen!