nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Grasrotandelen.jpg

KSA: Ida Elise kommer hjem!

Noen måneder i året vil vi igjen se angrepsspilleren Ida Elise Hjelle i rødt. Etter å ha fullført sitt første semester ved North Park University i Chicago, bruker hun juleferien til å holde fotballformen vedlike sammen med tidligere lagvenninner på Holmen idrettspark. Og best av alt, hun er klarert for spill for Holmen IF i 2021! 

2020-12-19
Espen Johansen

For gjensynet har vært gledelig. Ida Elise spilte sin forrige obligatoriske juniorkamp for klubben høsten 2018, etter å ha fulgt 2001-årgangen gjennom sin første sesong i Holmen året før - etter overgangen fra Dikemark IF. Fra sin første periode i klubben husker mange at hun blant annet markerte seg som juniorlagets toppscorer i 2018.

Foran 2019-sesongen gikk ferden videre til Øvrevoll Hosle for den raske og avslutningssterke angriperen. Halvannet år med spill for de hvitkledde medførte rikelig med erfaring etter blant annet mange kamper i J.19 - 1.divisjon og 3.divisjon senior. Hun rakk også å få en opptreden i beltet i 2.divisjon - senior, før 2020-sesongen naturlig nok har satt en midlertidig stopper for Ida Elise sin tilgang på kamparenaer. En sesong nå uten anledning til spill i kampsammenheng er naturligvis kjedelig, men for oss som kjenner henne vet vi at treningsiveren og engasjementet for fotballen er brennende. Et engasjement som har ført henne til andre siden av Atlanteren, der hun til hverdags spiller for North Park University

Vi er veldig glade for at Ida Elise nå er klar for en retur til vår klubb. Og hun vil tilslutte seg vårt i lag i ferier og utenfor sesong i USA. På tilsvarende vis som hennes tidligere lagvenninne fra både Holmen og ØHIL, Selina Vidhammer. Ekstra gledelig er det nok en gang å få bekreftet at våre spillere selv etter at de har flyttet grunnet studier, stadig ønsker å være tilknyttet vår klubb og vårt lag. Noe vi mener vitner om vårt gode lagsmiljø, samt at spillerne opplever at de får utfolde seg et sted der de også stimuleres når det gjelder det spillerutviklingsmessige.

Velkommen hjem, Ida Elise!