Neste kamp - Asker SKK

Avdelingsoppsettet for herrene ble forrige uke offentliggjort. I dag er avdelingsoppsettet for kvinnene gjort tilgjengelig fra NFF Oslo. En spennende avdeling, hvor det også blir gjensyn med lag fra forrige sesong.

09.12.2019

Etter å ha trent med oss i 3 uker, signerte i går den snart 19 år gamle angriperen Cecilie Vangen Wahl med klubben. Etter å ha tilbragt hele sin aktive fotballtid i Øvrevoll Hosle, byttes etter 11 år, hvitt ut med rødt.

09.12.2019

Etter en forrykende sesong opprettholder våre eldste jenter satsningen også i 2020. Dersom du er 15 år eller eldre, og har lyst til å bli en del av et fotballmiljø der hovedfokuset er spilleglede, mestring og inkludering, har Holmen IF tilbudet du søker.

- Petter Sjåholm Melø

Forberedelsene til ny sesong fortsetter for fullt. Forrige uke ble det lovet og annonsert ytterligere signeringer til KSA. 6 nye spillere er signert - og spillerstallen for 2020 begynner for alvor å ta form.

12.11.2019
- Petter Sjåholm Melø

Sportssjef Petter Sjåholm Melø annonserte ytterligere signeringer i går. Matilde Bustgaard og Betine Voigt Pentzen har nå bundet seg til klubben den kommende sesongen.

07.11.2019
- Christoffer Brusnes