Neste kamp - Asker SKK

Vi forbereder oss for en ny sesong, og vi opprettholder våre eldste jenter satsning også i 2022. Dersom du er 15 år eller eldre, og har lyst til å bli en del av et fotballmiljø der hovedfokuset er spilleglede, mestring og inkludering, har Holmen IF tilbudet du søker.

17.11.2021
- Christoffer Brusnes

Holmen - Langhus/Ski/Oppegård: 5-1 (3-0). Det hektiske kampprogrammet vedvarer for KSA. Søndagkveld ble det sammensatte laget til Langhus, Ski og Oppegård beseiret med solide 5-1. Vi må tilbake til høsten 2019 sist vi så slike sifre på resultattavlen i vår favør på seniornivå.

04.10.2021
- Christoffer Brusnes

Holmen - OSI 3-2 (1-1). Endelig kom årets første trepoenger for vårt unge KSA-lag, da OSI ble beseiret på Holmen Arena tirsdag kveld.

29.09.2021
- Robin Ødegaard

Laget som gledet seg til å ta fatt på nye utfordringer i 2020, etter deres opprykk i 2019 lever så definitivt i beste velgående. Dette på tross av at seniorfotballen over det ganske land ble hardt rammet av skjerpede sosiale omstendigheter da korona ble en del av dagligtalen til landets innbyggere. I 2021 satser vi også på at seniorfotball vekkes til liv - og våre jenter er mer enn klare!

20.01.2021
- Christoffer Brusnes

Noen måneder i året vil vi igjen se angrepsspilleren Ida Elise Hjelle i rødt. Etter å ha fullført sitt første semester ved North Park University i Chicago, bruker hun juleferien til å holde fotballformen vedlike sammen med tidligere lagvenninner på Holmen idrettspark. Og best av alt, hun er klarert for spill for Holmen IF i 2021!

19.12.2020