Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Kristian Sneddon med videre i Holmen IF!

Kristian Sneddon (26) er ansatt som ny sportskoordinator i Holmen IF Fotball. I tillegg til dette vil han være hovedtrener for 2007-årgangene på jente- og gutteiden kommende sesong. Kristian fortsetter også som en del av teamet rundt Holmenakademiet, der han skal fortsette den gode utviklingen av våre yngre spillere i klubben. 

2022-12-29
Christoffer Brusnes

Vi kan med glede meddele at Kristian binder seg til klubben enda et år. Dermed går han inn i sin tredje sesong med Holmen IF, og har blitt en klubbpersonlighet mange har blitt glad i. Han går inn i rollen som sportskoordinator og vil med det ha et overordnet ansvar for bredde- og jentefotballen i klubben. Han kommer i tillegg til å ha ansvar for klubbens årlige cuper. 

  • Kristian har en stor lidenskap for fotballen, og det har vært et stort ønske for oss som klubb å ha med han videre. Han har de to siste sesongene lagt ned utallige timer på feltet, og yter alltid 100% i jobben han legger ned. Kristian har et stort potensial som trener, og innehar mange gode egenskaper som skaper gode forutsetninger for å utvikle oss videre på lags- og klubbnivå. Han har en spesiell evne til å skape en god kultur i lagene sine, samtidig klarer han å oppnå utvikling som påvirker resultatene. Med Kristian videre får vi en flink trener, og sikrer samtidig verdifull kontinuitet. Det er en stor glede å kunne samarbeide med Kristian videre, på et enda tettere nivå, forteller Christoffer Brusnes

Kristian har i løpet av tiden i Holmen fullført NFF Grasrottreneren, og har med det ambisjoner å ta nye steg i trenerstigen de kommende årene. Vi ønsker Kristian lykke til i ny rolle! 

 

Holmenakademiet

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png