Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Holmenakademiet: Varmere i været og akademiliga i vente!

1.mars er et tydelig tegn på at vinteren er forbi og vi går mot varmere tider. Snøen smelter, og temperaturen stiger. Solen går senere ned for hver dag som går!

TIL PÅMELDING

2022-03-04
Christoffer Brusnes

Våre trofaste spillere på akademiet har vært igjennom en kald vinter. Kulde og snøfall har ikke vært en stopper for den ivrige gjengen med både gutter og jenter. Nå starter en ny periode på akademiet, og vi håper enda flere ønsker å bli en del av vårt akademitilbud på ettermiddagen fra mandag til torsdag. Akademisjef Kristian Bjørgan, og hans team har gjort en formidabel innsats på feltet, og klar å skape en god kultur blant både trenere og spillere. 

Det sportslige planverket er på plass med en tydelig metodikk for hvordan vi strukturerer fotballen. De siste ukene har spillerne blitt utfordret på alle fasene av spillet. Årsplan og periodeplan er satt i system og akademiøktene foregår i form av spill/motspill, hvor vi utvikler laget og individet. 

Til helgen er det Holmens tur til å arrangere akademiliga. Akademiligaen er et samarbeid mellom flere klubber for å skape et nivådifferensiert kamptilbud for våre deltakere. Forrige gang var vi på Røa, da var G2011 til G2014 i aksjon. Vi klarte å stille to lag i hver årsklasse, og samtlige lag gjorde gode prestasjoner ute på banen. 

Denne helgen, lørdag 5. og søndag 6. mars er det tid for årets første arrangement på Holmen kunstgress. Da skal både guttene og jentene i aksjon. Vi satser på at solen skinner, og kiosken er klar for å bli tatt i bruk. Vi gleder oss til å ta imot både store og små! 

Det er fortsatt mange ledige plasser på akademiet, for mer info og påmelding følg denne linken.

Hvis du har spørsmål til akademiligaen, ta kontakt med akademisjef Kristian Bjørgan på telefon: 47241986, elller e-post: kristian@holmenif.no

Holmenakademiet

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png