Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Vår trofaste og spreke banemann - 80 år!

Om ikke 80 av årene til Ervin Friseid nødvendigvis er anvendt på å opprettholde de flotte standardene vi har på fotballbanene våre sommer og vinter - så er det ikke langt unna at jobben som han har lagt ned for klubben kan regnes hjem som 80 årsverk.

2022-12-15
Espen Johansen

Jubilanten rundet 80 år, 21.november - og han er utvilsomt et forbilde og foregangsfigur for alle stor og små i klubbmiljøet. På dagtid er det vedlikehold og pleie av banene våre som er hans fokus. På kvelden er det fotballtrening med venner på veteranlaget som er en av hans mange aktiviteter. Det er med stor ydmykhet og beundring vi gratulerer Ervin med dagen som har vært. Samtidig er det utvilsomt på plass med en stor takk for hans utrettelige og nøyaktige arbeid gjennom "alle" år for klubben. De gode baneforholdene han sikrer oss er til enorm glede for alle klubbens 750 spillere. 

Ervin2.jpg

Få, om noen (?) klubber i landet er velsignet med den gaven Ervin er for klubben, med sine 80 år til tross, har en fysikk som selv gutta på herrelaget kunne misunne.

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png