Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

MSA: Assistkongen klar for ny sesong

Spillerende med flest målgivende pasninger gjennom årets sesong - er klar for å ta fatt på et nytt år, med enda flere avgjørende pasninger i Holmen-drakt. 

2022-11-17
Espen Johansen

Even Lübeck har en fortid med ungdomsfotball i klubben på 14- og 15-årsnivå - og var i 2022 endelig å se i vår drakt igjen, etter han ble signert fra Åssiden før årets sesong. 25-åringen markerte seg umiddelbart med treningsiver og engasjement, og har mer eller mindre gjort krav på plassen som venstre back sesongen gjennom. Med sine 23 kamper i 2022, har han vært blant lagets mest betrodde spillere. Mye takket være hans spilleforståelse og sin gode venstrefot. En venstrefot som i 2022 noterte seg for 2 scoringer og 11 målgivende pasninger.

EL-assist2022.jpgASSISTKONGE: Even med det synlige beviset på flest målgivende pasninger fra helgens spilleravslutning.

Vi er glade for at flere av spillerne fra årets tropp forplikter seg til videre spill i klubben. Re-signeringene av spillere fra årets tropp vil videreføre den kontinuiteten og gode lagmoralen vist gjennom 2022. En moral som det skal bygges videre på for at 2023 skal bli et enda bedre år for klubbens herrelag. 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png