Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

To uker med TINE Fotballskole overstått!

Sommerferien er over, og det betyr at det er på tide å ta frem fotballskoene igjen. Mens andre har tatt seg en velfortjent ferie, har mange av barna i vår klubb brukt sommerukene på fotballskole arrangert av Holmen IF. 

2022-08-12
Christoffer Brusnes

TINE Fotballskole har blitt arrangert i en årrekke, og det har blitt en populær begivenhet for både spillere og instruktører. Etter to år med strenge restriksjoner for gjennomføring av TINE Fotballskole kunne vi endelig legge fra oss begrensinger om avstand og antall. I løpet av våre to uker med fotballskole har 300 barn vært i aksjon, 200 barn i uke 25 og 100 barn i uke 32. 

I år var det gutter og jenter født 2010 til 2016 sin tur, og i ukene som har gått har utviklingen av tekniske og taktiske ferdigheter gjennom lek og spill stått i fokus. På fredag skulle VM-pokalen nok en gang deles ut - og det stod ikke på vinnerviljen blant det fargerike fellesskapet, da barna på forhånd hadde blitt fordelt på de deltakende nasjonene. Alt fra Ghana til Argentina var representert i vårt lokale verdensmesterskap! 

To år med pandemi gav oss verdifulle erfaringer - noen av de absolutt positive, da vi har vært tvunget til å tilrettelegge noe annerledes, og kanskje til og med til det bedre for fotballskolen. Det som definitivt ikke har vært til det bedre, har vært mangelen på den avsluttende tradisjonsrike kampen mellom barna og instruktørene. Det har vært helt fantastisk å vekke liv i denne tradisjonen igjen. Og tradisjon tro - barna utklasser instruktørene. 

Våre erfarene og dyktige instruktører har vært med på at gjennomførignen har gått over all forventing. Trenere i klubben, A-lagsspillere for både dame- og herrelag og spillere fra våre ungdomslag har bidratt som instruktører. Vi er stolte over at flere av våre egne spillere har vært trenere flere år på rad. Dette er et tegn på at vi har klart å skape en kultur og tilhørlighet som står sterkt i klubben. 

Værforholdene har vært en god lagspiller igjennom ukene, da det har vært strålende sol fra start til slutt. En som liker å vise seg når solen steker som mest er vår egen maskot Holmenfanten, som også har tatt turen innom Holmen Idrettspark. 

Takk for denne gangen, vi ses neste år! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png