Gledelig gjensyn av Holmen jentecup!

Endelig var det klart for jentecup på Holmen Idrettspark. Etter flere år med avlyste turneringer var det godt å se mange spillere i aksjon igjen på samme plass. Cupen ble arrangert 21. og 22. mai. Lørdagen ble det spilt innledende gruppespillkamper og søndag var det klart for sluttspill. I år var det J13-klassen som deltok, og det var 9 lag påmeldt.

2022-05-25
Christoffer Brusnes

Vi var svært uheldig med været, da det kom nedbør store deler av helgen. Allikvel så det ut som både spillere, trenere og foreldre koste seg på cup. Det ble spilt norske klassikere på lydanlegget, kiosken var åpen og vi hadde gjort klubbhuset om til Cafè Holmen. Lagene hadde en enorm innsats på banen, det ble spilt mye fantastisk fotball. Både enkeltprestasjoner og lagsprestasjoner ble vist fram for publikummet. I sum ble det spilt 25 kamper i løpet av helgen, som var av den målrike sorten. Vi kan telle hele 94 scorende mål gjennom helgen. Vår egen Kristian Sneddon, gjorde sakene sine bra speakerbua, der han kommenterte kampene som ble spilt på Holmen Arena hele helgen.

Gruppespillet ble delt opp i to puljer, pulje A og B. Alle lagene i puljen spilte hver sin kamp mot hverandre, og resultatene etter lørdagen så slik ut:

Alle lag var klare til sluttspillet på søndagen, og det skulle vise seg at det ble svært jevne kamper. Cupen ble avsluttet på perfekt vis, der Holmen og Asker SKK møttes i den store finalen. Holmen utlignet med siste spark på ballen, kampen endte 2-2 og den skulle bli avgjort på straffespark konkurranse. Asker var best når det gjaldt, og vant til slutt 6-4 etter straffer. Drammens BK vant B-sluttspillet, der de vant 3-0 over Hakadal i finalen. Sluttspillet endte til slutt slik:

Vi takker alle lag for innsatsen i årets turnering, og ønsker de lykke til videre i sesongen. Vi vil også takke foreldrene til spillerne på J13, som hjalp til med å arrangere cupen!