Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Aleksandra og Ana signerer kontrakt med A-laget!

Det er viktig å ha en fin balanse mellom rutine og friskt blod for å skape en god prestasjonsgruppe på A-lagsnivå, og med dagens signeringer får vi begge deler. 

2022-02-10
Christoffer Brusnes

Aleksandra Rachwal er 20 år og har spilt hele sin karriere i Holmen IF. Tross sin unge alder blir hun en av de mest rutinerte spillerne kommende sesong, og står bokført med 23 kamper for A-laget og 5 mål. Hun var også en viktig bidragsyter i opprykksesongen tilbake i 2019. Aleksandrea har en fantastisk nærteknikk, er rask og duellsterk. Hun liker seg best ute på kanten, men kan bekle flere roller offensivt i banen. Med sin rutine på dette nivået blir Aleksandra en viktig brikke for dette unge laget i 2022, og vi er glade for at hun fortsetter sin fotballkarriere i rødt enda en sesong. 

Ana Ambjørndalen er enda en spiller fra 2005-årgangen, som tar steget opp til A-lagsfotball for sesongen 2022. Ana er søster av tidligere A-lagspiller, Maria Ambjørndalen. Og som sin søster er Ana også en defensiv spiller, som har sin favorittposisjon i midtforsvaret. Hun kan også bekle backrollen. Som spiller er hun trofast og hardtarbeidene på trening og i kamp, 100% til å stole på. Hun er også rask og teknisk god i fotarbeidet. Ana har allerede rukket å kjenne litt på seniorfotballen, og spilte 4 kamper i fjor for A-laget i 3.divisjon. Gratulerer med A-lagskontrakt! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png