Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Oppdatering fra akademiavdelingen

Holmenakademiet hadde oppstart 3. januar, vi startet året med en prøveperiode og det var godt å se at både nye og gamle fjes møtte opp på matta de første ukene. Et nytt trenerkorps med akademisjef Kristian Bjørgan i spissen tar imot barna fra mandag til torsdag. Vi har gjennomført de 3 første ukene, med barn født fra 2010-2014. Link til informasjon og påmelding finner dere her.

2022-01-24
Kristian Bjørgan

- Det har vært en fin start hvor spillerne har lært mer om forsvar- og angrepsspill. Vi har hatt mye fokus på kultur- å ta ansvar og ta vare på hverandre. Spillerne har bidratt med gode eksempler på hvordan vi ønsker å ta vare på medspillere og vist dette i praksis. Videre kommer vi til å fortsette fokuset på kultur og den gode utviklingen på sport, forteller Kristian.

FORNØYD GJENG: Fire spillere fra 2013-årgangen koser seg på trening i vinterkulden på Holmen Kunstgress. 

Holmenakademiet har fra denne uken fått helt nye akademivester og i løpet av uken ankommer nye baller og i februar er det klart for en ny runde med akademiliga hvor vi tar turen til Røa Helgen 5. og 6. februar. 

Akademiligaen er et samarbeid mellom syv klubber om å skape et nivådiffrensiert kamptilbud ledet av ansatte i klubben. Klubbene vil på omgang gjennom vinteren arrangere turneringsspill for aldersklassene gutter og jenter 7-11 år (født 2014-2011). Hver lag spiller minst 3 kamper à 25 minutter hver turnering. Det spilles 5er fotball for de yngste og 7er fotball med offside for de eldste. Holmen arrangerer akademiligaen den 5. og 6. mars på Holmen kunstgress. 

Det nye trenerteamet består av: 

Kristian Bjørgan (27) er akademisjef for Holmenakademiet, og hovedtrener for G19-1. Kristian innehar UEFA B-lisens utdanning, og har det siste året jobbet som barnefobtallansvarlig i BVH, og som trener på Stabæk akademiet. 

Christoffer Brusnes (26) er Holmen sin sportskoordinator, der han er ansvarlig for både jente- og breddefotballen i klubben. I tillegg har han hovedansvaret for KSA. Christoffer har langs fartstid i Holmen, han kom til klubben i 2014. Han er også spiller for A-laget, og innehar NFF Grasrottreneren. 

Kristian Sneddon (25) er hovedtrner for G15-1 og J15, i tillegg til dette er han markedsansvarlig i klubben. Som trener har han erfaring fra tidligere klubber som bla. Lillehammer fotballklubb og Haslum IL. 

Rebekka Davidsen (25) er trener for J19/17 og J14. Hun kommer opprinnelig fra Lillesand. Hun har tatt fatt på trenerutdanningsløpet- og er underveis i sin formelle trenerutdanning. Hennes praktiske trenererfaring har hun fra barne- og ungdomsfotballen i moderklubben Lillesand Fotball. 

Jesper Daviknes Fjellanger (25) er hovedtrener for G19-3 og G12. Jesper kommer fra Holmestrand, og har vært i en rekke klubber i Vestfold-området som fotballspiller. Han startet sin trenerkarriere i Lillehammer FK, der han har vært involvert i det meste rundt organsieringen i ungdomsfotballen. 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png