Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

KSA: Aurora Skyseth Vidhammer og Julie Asdahl skriver kontrakt med A-laget!

Vi feirer nytt år med å stolt presentere to nye signeringer for KSA. Brikkene begynner å falle på plass, og det lukter mål også i 2022. Denne duoen scoret hele 25 mål i fjorårets sesong. 

2022-01-03
Christoffer Brusnes

Aurora Skyseth Vidhammer er født i 2006 og skriver sin første kontrakt med A-laget. Hun debuterte for A-laget i 2021, og tok 3.divisjon med storm. På sine 6 kamper i seniorfotballen, noterte Aurora seg med 4 scoringer og ble med det toppscorer for A-laget. Hun spilte også 12 obligatoriske kamper for J15-1 i 1.divisjon, der hun også ble toppscorer med hele 13 mål. Aurora er en naturlig spiss, som har stor fart og gode avslutningsferdigheter. Hun kan score fra alle mulige posisjoner, og er enormt viktig for laget da hun alltid er evig jegaende etter ball i presspillet. Vi gleder oss til å se Aurora score enda flere mål i 4.divisjon neste år, og vi gratulerer henne med kontrakt. 

Julie Asdahl er nok en ung spiller som signerer for A-laget foran ny sesong. Hun er født i 2006, og kom til Holmen i 2018 fra NÅIF (Nærsnes og Åros Idrettsforening). Hun viste seg tidlig som et stort talent, og tatt store steg i gjennom ungdomsavdelingen i Holmen. Julie spilte i fjor 4 kamper for A-laget i 3.divisjon, og var en viktig spiller for J15-1 der hun scoret 8 mål på 11 kamper. Hun liker seg best høyt opp i banen, langs krittmerket. Som spiller innehar hun stor fart, gode 1v1 ferdigheter og er en god avslutter. Julie er blitt glad i rød og sort, og vi er glade for at hun signerer sin første kontrakt med A-laget! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png