Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

KSA: Trio belønnes med A-lagskontrakt!

Tre lokale spillere som er født i 2004, signerer sin første kontrakt med A-laget. 

2021-11-30
Christoffer Brusnes

Cathrine Tsan ble flyttet opp til A-laget forrige sesong, og spilte samtlige kamper for laget i 3.divisjon. Cathrine er en spiller med veldig gode tekniske ferdigheter, i tillegg er hun rask og duellsterk som flere av motstanderne i fjor fikk kjenne på. Hennes foretrukne posisjon er midtstopper, men hun kan bekle de fleste roller på banen. Jenta som er født i 2004, står bokført med 10 kamper for A-laget, skriver sin første kontrakt. Det er vel fortjent, gratulerer! 

Thea Borgen spilte 4 kamper for A-laget på slutten av sesongen i fjor, i disse kampene viste Thea at hun håndterte nivået på en god måte. Vi er veldig glade for at Thea blir med på reisen videre, og signerer sin første A-lagskontrakt med klubben. Thea er lagets anker, og var kaptein for klubbens J19-lag i fjor. Posisjonen i dypet passer henne bra med tanke på hvor rolig og trygg hun er med ballen i beina. Thea er bindeleddet i laget, og hun er til å stole på 100%. Defensivt er hun god til å posisjonere seg riktig, hun dekker et hav av rom på midten slik at laget på mesterligvis vinner tilbake ballen ofte. Thea har hatt en enorm utviklingskurve i Holmen, vi er imponert over innsatsen og med det gratulerer henne med A-lagskontrakt. 

Sunniva Bjørke skriver også sin første kontrakt med A-laget. Hun hadde 5 kamper i 3.divisjon i fjor, og det håndterte hun på en utmerket måte. Sunniva er en offensiv spiller, som kan brukes i de fleste posisjoner høyt i banen. Hun har gode avslutningsferdigheter, er rask og sterk. Hun var fjorårets toppscorer på J19, der hun scoret 6 mål. Ifølge statestikken hadde hun neste flest mål i hele avdelingen. Scoringen for A-laget har latt vente på seg, men vi er helt sikre på at den kommer i 2022. Gratulerer med kontrakt, Sunniva! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png