Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Ønsker du å bli en del av KSA - J19/17?

Vi forbereder oss for en ny sesong, og vi opprettholder våre eldste jenter satsning også i 2022. Dersom du er 15 år eller eldre, og har lyst til å bli en del av et fotballmiljø der hovedfokuset er spilleglede, mestring og inkludering, har Holmen IF tilbudet du søker. 

2021-11-17
Christoffer Brusnes

Jenteavdelingen i Holmen har vokst de siste årene. Fra 2018 med 1 lag i seriespill for J19, har vi klart å beholde flere spillere værende i klubben slik at vi i 2021 stilte med 3 lag i seriespill, hendholdvis 1 seniorlag- og 2 juniorlag som spilte i J19- og J17-serien. 

Oppstart for ny sesong har startet, i perioden frem mot juleferien gjelder følgende treningstider: 

  • Tirsdag  18:30-20:00
  • Torsdag 18:30-20:00

På nyåret økes aktivitetstilbudet med ytterligere en trening ukentlig. Samtlige treninger gjennomføres på vårt fantatiske kunstgress med undervarme. I tillegg vil det spilles et tilfredstillende antall treningskamper som gjør at alle vil være i god form når seriespillet atter en gang tar til i april. Gruppen vil ledes av et meget kompetent og erfarent trenerapparat, som til enhver tid jobber aktivt for at hver enkelt spiller opplever glede og trivsel gjennom fotballaktiviteten. I tillegg til et over middels engasjert støtteapparat bidra til gode sosiale rammer rundt gruppen. 

Er dette en fotballhverdag som passer deg, eller noen du kjenner - ta kontakt med Christoffer Brusnes - christoffer@holmenif.no / 47813867, for å avtale en prøvespillperiode. Det er viktig å bemerke at alder her er ingen begrensning. I Holmen IF har vi et fotballtilbud for enhver smak. 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png