Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

MSA: Årets første poengdeling

A-laget spilte uavgjort for første gang i år i lokaloppgjøret borte mot Gui. 

2021-09-01
A-lagsredaksjonen

Laget: Fredrik Arnhjell - Lasse Knutsen, Max Hallgren, Simen Thøgersen, Henry Ekerholt - Srosht Omer, Jørund Engeseth, Edin Botonjic - Casper Meidal, Nicholas Nyquist, Mathias Mikalsen

Innbyttere: Sigurd Torgersen, Endre Lübeck, Johannes Moe, Sebastian Ferraz, Daniel Mohebbi, Nikolai Aasberg.

Det var mange tilskuere og fin lokaloppgjør-stemning da vi møtte Gui - en sammenslåing av Vollen og Heggedal - på Arnestad kunstgress tirsdag kveld. På motstanderlaget var det flere kjente fjes, både tidligere Holmen-spillere og andre lokale spillere. Gui hadde mobilisert bra inn mot kampen, og hadde et bra tenningsnivå og en god innstilling fra start. Det var likevel Holmen som skapte det meste og som hadde mest ball i 1. omgang. Vi skapte noen gode muligheter, uten å få ballen i mål. Omgangens største sjanse kom likevel fra Gui, da de fikk straffespark rett før pause. Straffen reddes imidlertid mesterlig av vår unge keeper Fredrik Arnhjell. Dermed 0-0 til pause. 

Rett etter pause reduseres Holmen til ti spillere. Lasse Knutsen fikk sitt andre gule kort etter en duell med tidligere Holmen-spiller Henrik Utby, og dermed marsjordre. Derfra og ut blir det et mer defensivt Holmen-lag, men vi skapte flere gode muligheter til å score. Vi hadde også flere gode perioder der vi klarer å spille på få touch og komme oss til avslutninger, spesielt de siste 20 minuttene. Samtidig slapp ikke Gui til noe som helst. 

Alt i alt en ganske sjansefattig kamp, der 0-0 ble sett på som et gret resultat fra de nøytrale tilskuerne. 

- Vi åpner kampen med et lite initiativ og har mere ball enn Gui og kommer også til noen farligheter de første 15 min før det jevner seg mere ut. Vi burde vært mere tålmodige og ventet på de gode mulighetene for gjennombrudd. I pausen ble vi enige om å la ballen gå på færre touch og være mer tålmodige, noe gutta responderte godt på og vi gikk ut å tok kommandoen med en gang i 2. omgang. Dessverre blir vi redusert til 10 mann og kampbildet blir litt annerledes enn vi hadde sett for oss. Vi forsvarer oss godt og skaper noen farligheter på kontringer, med Nikolai sin alene med keeper sjanse som den største. Imponert over innsatsen vi legger ned i dag og liker at spillerne går av banen skuffet over at vi ikke får med oss alle tre poengene, selv om vi spilte 45 min med ti mann, sier Mads Lystvedt 

Neste uke venter to nye kamper, begge mot lag som også er på øvre halvdel av tabellen. Først ut er Heming tirsdag kl. 20.15 på Holmen kg. Deretter møter vi Rilindja fredag kl. 20. Også den kampen spilles på hjemmebane. Møt opp og støtt Holmen-gutta - som ligger på 4. plass etter fire runder i 4. divisjon avdeling 2. 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png