Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

MSA: Storseier mot Stabæk 3

Det ble til slutt tennissifre da A-laget var tilbake på vinnersporet fredag kveld! 

2021-08-30
A-lagsredaksjonen

Laget (4-3-3): Fredrik Arnhjell - Henry Ekerholt, Max Hallgren, Simen Thøgersen, Frederik Lindqvist - Simen Garfjeld Syversen, Jørund Engeseth, Edin Botonjic - Casper Meidal, Lasse Knutsen, Mathias Mikalsen

Innbyttere: Sigurd Torgersen, Endre Lübeck, Kasper Kaaber, Srosht Omer, Nikolai Aasberg, Nicholas Nyquist. 

Som i serieåpningen mot Bærum 2 tok vi ledelsen tidlig da Edin sendte avgårde et velplassert skudd i hjørnet som Stabæks keeper ikke klarte å ta. Like etter fikk vi straffespark, da Edin blir dyttet tydelig i ryggen av en Stabæk spiller. Max hadde fått det ærefulle oppdraget med å sette ballen i mål, men ballen skled av foten og ballen ble blåst over. Vi fortsatte å kjøre på mot et voksent Stabæk 3-lag, som hadde spilt uavgjort mot Gui og tapt 0-2 mot Heming i deres to første kamper. Max headet etter hvert inn 2-0 etter et godt slått hjørnespark av Frederik, før Edin satte 3-0 rett før pause. 

Etter pause kom det tre nye Holmen-scoringer - men målene kom først etter at Stabæk reduserte til 1-3 ved Jakob Gjøen. Så løp Nikolai seg fri og satte inn 4-1, deretter driblet Kaaber seg løs og smalt inn 5-1, før Nicholas headet ballen i mål til 6-1 etter en corner fra Endre. 

Dermed endte det til slutt med femmålsseier. Vi gratulerer også Gabriel Dahl (ex Tromsø og Ishavsbyen) med hans offisielle A-lagsdebut for Holmen! 

Godt å være tilbake på vinnersporet etter tapet mot Årvoll på tirsdag. 

- Jeg er veldig fornøyd med at vi tar tak i kampen med en gang. Vi får opp balltempo og er tålmodig når vi angriper. Vi får flyttet godt på Stabæk og finner de rommene som vi ønsker å angripe og skaper mange sjanser. Veldig fint å se at vi kommer til mye innlegg og fyller på med mange spillere i boks. Vi er også farligere på dødballer enn vi har vært i de første kampene. Vi bar bevisst på at Stabæk satser mye på dødballer og raske overganger og klarte stort sett å ha kontroll på dette. Nå gjelder det å forberede seg godt før lokaloppgjøret mot Gui, sier hovedtrener Mads Lystvedt.

Tirsdag venter ny kamp mot våre naboer Gui, borte på Arnestad kunstgress kl. 20.15. 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png