Samleside3.jpg

Etter noen ukers treningsopphold, kan vi nå bekrefte at  den sentrale midtbanespilleren Ingerid Paulsen har signert for klubben. 20-åringen kommer til oss etter tre sesonger med spill for Øvrevoll Hosle.

17.02.2020
- Robin Ødegaard

Det ble nok en gang tennissifre da A-laget spilte sin tredje treningskamp for året. Det endte til slutt med 6-3-seier mot Svelvik, som ble nummer 5 i sin 4. divisjonsavdeling i fjor.

16.02.2020
- A-lagsredaksjonen

Ny midtstopper klar for Holmen IF!

13.02.2020
- Mads Lystvedt

Det er med stor glede vi kan informere om at Holmen IF fotball i dag har ansatt Timo Nguyen som ny trener i ungdomsfotballen!

06.02.2020
- Robin Ødegaard

Helgen 21.- og 22.mars arrangerer vi delkurs 1 i NFF Grasrottrenerutdanninge i regi av NFF Oslo. Dette er et kurs Holmen IF Fotball vil at alle som er med i støtteapparatet til laget deltar på, spesielt de av dere som kan tenke dere å være trenere.

06.02.2020
- Tore Liland