Aldri er vi blitt satt under høyere press. Det er ikke slik at vi ikke gjennom våre motstanderanalyser ikke forutså at dette blir vår tøffeste kamp noensinne, men i kampens hete er det noe med at man opplever motstanden som hakket mer kyniske, hakket mer primitive og langt mer utholdende – enn hvordan vi vurderte de på avstand.

23.03.2020

Den mest alternative aktivitetsuken i klubbens 100 år lange historie er avsluttet. Heldigvis opplever vi stort engasjement, og kreativitet knyttet til å opprettholde treningsfrekvensen.

22.03.2020
- Trenerstaben

Myndighetene bestemte i forrige uke at all organisert idrett skulle stanses umiddelbart som følge av Koronaviruset. Foreløpig er det full stans ut april. Dette er en situasjon som er vanskelig for oss alle.

- Robin Ødegaard

Holmen kunstgress og Holmen Arena er stengt for all aktivitet.

- Robin Ødegaard

Alle treninger, kamper, møter og annen aktivitet avlyst fra og med i dag!

12.03.2020

G-sport.jpg