Klubben har inngått et samarbeid med Vålerenga med hensikt om å øke kompetansen blant klubbens trenere, og med ønske om et enda bedre tilbud for klubbens spillere.

18.06.2018
- Redaksjonen

Som sikkert mange har fått med seg, har flere klubber i Asker kommune gått sammen om et klubbsamarbeid. Holmen IF Fotball har valgt å stå utenfor dette samarbeidet, og vi ønsker å forklare hvorfor vi har inntatt dette standpunktet.

06.06.2018

I henhold til informasjon utstedt lørdag 10.mars – ble det annonsert via våre hjemmesider at forventet oppstart for sommersesongens treningstider ville være mandag 9.april. Dessverre må vi sende ut en kontramelding på akkurat det.

04.04.2018

Som den første klubben i kommunen ble vi på mandagens kretsting overrakt det synlige beviset på at klubben nå er sertifisert som kvalitetsklubb på nivå 1.

07.03.2018

Vi vil igjen ønske velkommen til sommerens fotballskole på Holmen! Alle gutter og jenter fra 7 - 12 år kan delta (født i 2011 - 2006).

Det vil bli fotballskole i uke 26 og 33.

27.02.2018
- Stig Magnus Fønhus Grundesen