Han både sees, høres og engasjementet føles. Siden hans første trening tilbake i 2017 har vi aldri vært i tvil hvorvidt Kamil er på treningsfeltet eller ikke. Og på feltet har han vært mye til glede for mange. Og enda flere felttimer blir det i 2020!

08.11.2019
- Petter Sjåholm Melø

Sportssjef Petter Sjåholm Melø annonserte ytterligere signeringer i går. Matilde Bustgaard og Betine Voigt Pentzen har nå bundet seg til klubben den kommende sesongen.

07.11.2019
- Christoffer Brusnes

- Holmen har gitt meg så mange oppturer som fotballspiller, her er det et godt miljø og klubben står mitt hjerte nært. Jeg er stolt over at jeg kan ta på den røde drakten igjen i 2020, og jeg har store forventinger til kommende sesong, forteller Brusnes

07.11.2019
- Petter Sjåholm Melø

Forberedelsene til ny sesong er for lengst i gang - så også for vårt nyopprykkede KSA-lag. I går ble fire av våre spillere historiske som de første jentene (kvinnene) i klubbens historie som signerte deres spillerkontrakt.

06.11.2019
- Christoffer Brusnes

Vi har gleden av å annonsere at Mads Lystvedt er ansatt som ny A-lagstrener for senior herrer (MSA) i Holmen!

05.11.2019

Get.jpg