Vi ønsker samtlige foresatte hjertelige velkommen til informasjonsmøter for 2006-trinnet knyttet til den kommende sesongs overgang til ungdomsfotballen. For jenter avholdes møtet mandag 8.oktober. Mens det for guttene avholdes mandag 15.oktober.

02.10.2018

Av hensyn til sikkerheten til våre medlemmer og aktører avlyses i tråd med NFF Oslo og Politiet sine anbefalinger, all aktivitet på Holmen Idrettspark fredag 21.september.

21.09.2018

Det er med begeistring vi registrerer at antallet aktive jenter i klubben stadig blir flere. Allerede fra oppstart med Micro-fotball og gjennom barnefotballårene ser vi at rekrutteringen øker på jentesiden.

12.09.2018

Er du interessert i å jobbe som fotballtrener i en fotballklubb i stor vekst med fokus på spillerutvikling?

30.07.2018
- Simen Moe

På den eldste av våre to kunstgressbaner skal banedekket endelig rehabiliteres. Banen er som kjent 12 år gammel – og ved ferdigstilling tilbake i 2006 ble det skapt en forventing om rehabilitering omkring 2016, altså da kunstgressdekket var 10 år gammelt.

22.07.2018

Get.jpg