Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TINE%20Fotballskole%20-%202023.jpg

Nyheter

Om ikke 80 av årene til Ervin Friseid nødvendigvis er anvendt på å opprettholde de flotte standardene vi har på fotballbanene våre sommer og vinter - så er det ikke langt unna at jobben som han har lagt ned for klubben kan regnes hjem som 80 årsverk.

15.12.2022
- Espen Johansen

Hvert år er det knyttet stor spenning til avdelingsoppsettet for våre seniorlag. NFF Oslo har nå offentliggjort oppsettet, og ut av det kan vi lese at vi har 22 tette og jevne oppgjør i vente i 2023!

13.12.2022
- Espen Johansen

Gjennom inneværende uke har vi hatt besøk av elever fra Landøya ungdomsskole, som har gjennomført sin arbeidsuke i vår klubb. Åpenbar kunnskap om klubben hadde elevene fra før, hovedsakelig som aktive utøvere i fotball og langrenn. Nå ventet det for elevene et innblikk i hva som foregår utenfor feltet i en idrettsklubb. 

08.12.2022
- Espen Johansen

Midtbaneterrieren Abiti Ahmed har lagt bak seg et krevende år fotballmessig, da 2022 har vært en sesong hvor han dessverre har vært mer ute av spill, enn i spill. Vi håper og tror at han nå er fullstendig restituert og med det klar for langt mer spill i den kommende sesongen.

08.12.2022
- Espen Johansen

Brenner du for tilrettelegging av idrettsaktivitet for barn og unge? Ønsker du å bli en del av vår unge og dynamiske gjeng i Holmen IF? Holmen Idrettsforening har en ledig 50 % stilling som klubbkoordinator. På sikt kan det være mulighet for å utvide stillingen ytterligere når vårt nye klubbhus står ferdigstilt.

07.12.2022
- Espen Johansen

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png