Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TFS.jpg

Nyheter

Det er ny sesong, og vi ønsker 2016-kullet velkommen til microfotball. 

17.01.2023
- Tore Liland

Det er med stor glede vi meddeler at Kristian Bjørgan binder seg til nok et år i Holmen IF Fotball. Han vil fortsette i sin rolle som akademisjef og hovedtrener for G19-1.

06.01.2023
- Christoffer Brusnes

Kristian Sneddon (26) er ansatt som ny sportskoordinator i Holmen IF Fotball. I tillegg til dette vil han være hovedtrener for 2007-årgangene på jente- og gutteiden kommende sesong. Kristian fortsetter også som en del av teamet rundt Holmenakademiet, der han skal fortsette den gode utviklingen av våre yngre spillere i klubben. 

29.12.2022
- Christoffer Brusnes

2022 ble året der samtlige aldersgrupper endelig etter pandemitiden fikk gjennomført en full sesong. For klubben kan ikke viktigheten av det å nærmest "re-etablere" våre tilbud på alle nivåer fra micro og opp til senior, understrekes godt nok. Parallelt med det som har foregått hver dag ute på gresset, så er det ikke til å legge skjul på at vi har vært gjennom større endringsprosesser internt i organisasjonen. Først og fremst bemanningsmessig.

24.12.2022
- Christoffer Brusnes

Rebekka Davidsen kom til klubben i forkant av fjorårets sesong - og har vært en svært viktig del av det fulltidsansatte apparatet klubben har, gjennom sesongen 2022. Det er med glede vi kan annonsere at hun i aller høyest grad kommer til å ha en sentral trener- og også lederrolle i 2023.

22.12.2022
- Espen Johansen

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png