Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TINE%20Fotballskole%20-%202023.jpg

Nyheter

2022 ble året der samtlige aldersgrupper endelig etter pandemitiden fikk gjennomført en full sesong. For klubben kan ikke viktigheten av det å nærmest "re-etablere" våre tilbud på alle nivåer fra micro og opp til senior, understrekes godt nok. Parallelt med det som har foregått hver dag ute på gresset, så er det ikke til å legge skjul på at vi har vært gjennom større endringsprosesser internt i organisasjonen. Først og fremst bemanningsmessig.

24.12.2022
- Christoffer Brusnes

Rebekka Davidsen kom til klubben i forkant av fjorårets sesong - og har vært en svært viktig del av det fulltidsansatte apparatet klubben har, gjennom sesongen 2022. Det er med glede vi kan annonsere at hun i aller høyest grad kommer til å ha en sentral trener- og også lederrolle i 2023.

22.12.2022
- Espen Johansen

Som alltid mellom sesonger så skjer det endringer i respektive klubbers organisasjon. Så også i vår klubb. Dessverre for vår del så har en av våre aller mest lojale tjenere valgt at sesongen 2022 skulle bli den siste for denne gang. Hilde fratrér sin stilling som administrativ leder med virkning fra 1.januar 2023.

22.12.2022
- Espen Johansen

Klubben er glade for å kunne meddele at det gode momentumet man har hatt gjennom hele høsten opprettholdes - og at klubbens sportslige apparat utvides inn mot det nye året. Thomas Høgslund Bakken er det nyeste tilskuddet til vårt solide trenerkorps. Dette til store glede for mange av våre spillere - unge, så vel som litt eldre.

22.12.2022
- Redaksjonen

Det aller sikreste tegnet på at julehøytiden nærmer seg blir vi servert hvert eneste år, når KSA inviterer til Nissecup. Og på sedvanlig vis viste de eldste, hvem som nettopp er det - da det var de klokeste av de alle, Grånissene, som sto igjen som turneringens vinnere.

22.12.2022
- Christoffer Brusnes

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png