Den sjuende akademisesongen ble avsluttet i dag på tradisjonelt vis med turneringsspill og påfølgende iskrem til samtlige deltakere. Husk at du allerede nå kan sikre deg din plass til den tradisjonelt mest populære akademiperioden som starter i august.

21.06.2018
- Mads Berntsen

Gjennom klubbens samarbeidsavtale med G-Sport Asker, har våre medlemmer gunstige rabatter ved handel hos G-Sport Asker.

21.06.2018

Klubben har inngått et samarbeid med Vålerenga med hensikt om å øke kompetansen blant klubbens trenere, og med ønske om et enda bedre tilbud for klubbens spillere.

18.06.2018
- Redaksjonen

Som sikkert mange har fått med seg, har flere klubber i Asker kommune gått sammen om et klubbsamarbeid. Holmen IF Fotball har valgt å stå utenfor dette samarbeidet, og vi ønsker å forklare hvorfor vi har inntatt dette standpunktet.

06.06.2018

I henhold til informasjon utstedt lørdag 10.mars – ble det annonsert via våre hjemmesider at forventet oppstart for sommersesongens treningstider ville være mandag 9.april. Dessverre må vi sende ut en kontramelding på akkurat det.

04.04.2018

Get.jpg