Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TFS.jpg

Nyheter

Med inngangen til et nytt år håpet vel alle at vi skulle bevege oss over i et nytt kapittel i retning av mer normale sosiale forhold. Regjeringens pressekonferanse søndag 3.januar var en påminnelse for oss om at viruset hverken spør, eller bryr seg om hvilken dato vi skriver. Derfor har vi ikke noe annet valg enn å ta et steg tilbake med hensyn til formen på den treningsaktiviteten vi fører.

04.01.2021
- Robin Ødegaard

Tusen takk til alle spillere, foresatte, trenere, lagledere, frivillige og sponsorer for samarbeidet i 2020.

23.12.2020
- Robin Ødegaard

Noen måneder i året vil vi igjen se angrepsspilleren Ida Elise Hjelle i rødt. Etter å ha fullført sitt første semester ved North Park University i Chicago, bruker hun juleferien til å holde fotballformen vedlike sammen med tidligere lagvenninner på Holmen idrettspark. Og best av alt, hun er klarert for spill for Holmen IF i 2021! 

19.12.2020
- Espen Johansen

Det er klart for påmelding for januar-februar perioden. Første treningsdag i perioden er mandag 4 januar. Perioden avsluttes med trening torsdag 25 februar. Perioden det meldes på til består i så måte av 7 uker, hvor det er fri i uke 8 grunnet vinterferien.

TIL PÅMELDING

15.12.2020
- Holmenakademiet

Med forbehold om at ytre faktorer tillater spill, har NFF Oslo kommunisert en tentativ terminliste for 3.divisjon 2021. Dermed kan vi forutsette for nå, at vi den 6.april er å finne på Nordre Åsen for serieåpning mot Skeid.

14.12.2020
- Espen Johansen

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png