Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TFS.jpg

Nyheter

Gjennom regjeringens pressekonferanse tidligere i dag ble vi gjort kjent med at de fleste nåværende nasjonale tiltakene for å unngå smittespredning blir videreført. En endring som vi derimot kan vente er at barn og unge kan gå tilbake til normal treningsaktivitet fra og med førstkommende onsdag.

18.01.2021
- Espen Johansen

På medlemsmøtet for snart to år siden trådte Roger Eidstad ut av fotballstyret, etter årelang tjeneste som styremedlem. Den gang trakk han seg selv ut, for at tid skulle frigjøres til økt tilstedeværelse på det som ligger hans hjertet nærmest - fotballbanen. 

18.01.2021
- Christoffer Brusnes

Aktivitetsstansen for våre lag opphører fra og med onsdag 13.januar. Dette i kjølvannet av at det i dag ble vedtatt ny forskrift om smitteverntiltak for å forebygge av koronasmitte av Formannskapet i Asker kommune.

12.01.2021
- Espen Johansen

Inngangen til nytt år har dessverre ikke blitt slik vi ønsket. Samtlige av klubbens undergrupper tok juleferie med håp og tro om at trening ville kunne opprettholdes som normalt i 2021 - og at det kun var konkurranser for utøvere under 20 år som var satt på vent. 

08.01.2021
- Espen Johansen

Inngangen på det nye året ble som tidligere omtalt, ikke helt slik vi ønsket. På mandagens digitale trenerforum fikk våre dyktige trenere anledning til å snakke sammen - og det vi vet av erfaring fra 2020 er at vi er fullt i stand til å trene på en morsom og relevant måte, selv uten susende sklitaklinger og tette dueller i målfeltet.

06.01.2021
- Robin Ødegaard

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png