Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TFS.jpg

Nyheter

Våre trenere samlet seg i kveld på digitalt vis for å se og diskutere hvordan vi på best mulig vis tilrettelegger for aktivitet som ivaretar smittevernet og gjeldende retningslinjer. Gledelig kan vi konstantere at vi har fremoverlente trenerkapasiteter i vår klubb som er opptatt av ivareta våre spillere, både fotballmessig, så vel som i smittevernsforstand. 

16.03.2021
- Christoffer Brusnes

Som en konsekvens av det stadig økende smittetrykket i østlandsregionen - orienterte i kveld helseminister Bent Høie at man skjerper smittevernstiltakene i samtlige av de 51 kommunene i Viken. Innskjerpingen justeres fra midnatt til det såkalte tiltaksnivå A. Det er gitt idretten et unntak fra bestemmelsene i tiltaksnivå A. Aktivitet kan stadig gjennomføres utendørs for barn og unge, men forutsetter maksimalt 10 personer pr. gruppe - og at det er avstandsregulert trening. 

15.03.2021
- Robin Ødegaard

OPPDATERT MED SAKSLISTE M/DOKUMENTER - 10.03.2021
Fotballstyret inviterer til digitalt medlemsmøte dagen før klubbens årsmøte. I lys av stadig endringer i retningslinjene hva korona angår - er det besluttet først som sist at vi gjennomfører medlemsmøtet digitalt i år. For å muliggjøre gjennomføring ber vi om at påmelding sendes til møtet sendes til fotballstyret@holmenif.no senest 17.mars.  

02.03.2021
- Christoffer Brusnes

Som tidligere annonsert - kan vi nå informere om en ventet presisering angående gjenåpning for kampaktivitet fra og med tirsdag 23.februar. Vi påpeker nok en gang at det er barn og unge opp til 20 år som er gitt anledning til å spille kamper. Kampene må spilles innenfor kommunegrensene og mot et motstanderlag fra kommunen.

22.02.2021
- Espen Johansen

Gjennom regjeringen sin pressekonferanse på fredag fikk vi bragt på det rene at fra og med tirsdag 23.februar er det åpning for at kamper kan spilles mot motstand fra egen kommune på en arena i kommunen. Imidlertid må vi be om at koordinering og reservering av eventuelle kampdatoer settes på vent - da det foreligger informasjon på lokalt nivå om at arrangementer inntil videre skal utsettes.

21.02.2021
- Espen Johansen

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png