Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TINE%20Fotballskole%20-%202023.jpg

Nyheter

Det er klart for påmelding til mai - juni perioden. Første treningsdag i perioden er mandag 3 mai. Perioden avsluttes med trening torsdag 17 juni. 


TIL PÅMELDING

25.04.2021
- Holmenakademiet

Fra mandag 26.april flyttes Asker kommune til tiltaksnivå 5b. For idretten betyr dette at barn og unge igjen kan drive normal aktivitet.

24.04.2021
- Robin Ødegaard

Asker kommune er underlagt strenge nasjonale smittevernsregler (tiltaksnivå A) frem til og med 25. april.

15.04.2021
- Robin Ødegaard

Våre trenere samlet seg i kveld på digitalt vis for å se og diskutere hvordan vi på best mulig vis tilrettelegger for aktivitet som ivaretar smittevernet og gjeldende retningslinjer. Gledelig kan vi konstantere at vi har fremoverlente trenerkapasiteter i vår klubb som er opptatt av ivareta våre spillere, både fotballmessig, så vel som i smittevernsforstand. 

16.03.2021
- Christoffer Brusnes

Som en konsekvens av det stadig økende smittetrykket i østlandsregionen - orienterte i kveld helseminister Bent Høie at man skjerper smittevernstiltakene i samtlige av de 51 kommunene i Viken. Innskjerpingen justeres fra midnatt til det såkalte tiltaksnivå A. Det er gitt idretten et unntak fra bestemmelsene i tiltaksnivå A. Aktivitet kan stadig gjennomføres utendørs for barn og unge, men forutsetter maksimalt 10 personer pr. gruppe - og at det er avstandsregulert trening. 

15.03.2021
- Robin Ødegaard

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png