Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TFS.jpg

Nyheter

15 måneder etter forrige kamp var A-laget endelig tilbake i aksjon da de møtte Kolbotn til treningskamp.

08.07.2021
- A-lagsredaksjonen

Det er med glede å melde i en tid hvor vi gjennom massemediene registrerer en nasjonal kollektiv bekymring fra idrettsbevegelsen knyttet til det rapporterte frafallet som pandemien har ført med seg, at TINE Fotballskole på Holmen Idrettspark er mer populært enn noen gang. Over 200 smilende barn i alderen 7-12 har sparket seg gjennom årets første ferieuke!

25.06.2021
- Christoffer Brusnes

Tilbake i 2018 ble vi på kretstinget den gang sertifisert som NFF Kvalitetsklubb for første gang. Konseptet Kvalitetsklubb handler om klubbstruktur og gode rammevilkår for aktivitetene som klubben tilrettelegger for. Konseptet er omfattende og nivådelt på tre ulike trinn.

23.06.2021
- Espen Johansen

Gjenåpningsplanen til regjeringen gikk i dag over på trinn 3! Det medfører blant at våre seniorspillere som er over 20 år kan etter 465 dagers tålmodighetsprøve på nytt slippe jubelen løs.

18.06.2021
- Robin Ødegaard

Med dagens budskap under regjeringens pressekonferanse - har vi fått bekreftet at vi ytterligere kan utvide den tidligere pressede deltagerbegrensningen. For flere dager siden nådde vi det nasjonalt begrensede deltagerantallet på 200 til fotballskolen i uke 25. Men fortvil ikke, dersom du har vært for sent ute - vi har nå fått bekreftet vi har anledning til å tilby sommerens vakreste eventyr til enda flere.

TIL PÅMELDING

18.06.2021
- Christoffer Brusnes

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png