Fotballgruppen ønsker å tilknytte seg ressurspersoner som ønsker å bidra i form av gruppens styrearbeid. Ønsker du, eller kjenner du noen som ønsker å bidra til god tilrettelegging av det lokale aktivitetstilbudet?

07.03.2019

Fotballens årlige medlemsmøte avholdes torsdag 21.mars - kl. 18:00 på klubbhuset. Vi oppfordrer alle interesserte til å stille på medlemsmøtet vårt.

07.03.2019

Vi vil igjen ønske velkommen til sommerens fotballskole på Holmen! Alle gutter og jenter fra 7 - 12 år kan delta (født i 2012 - 2007).

Det vil bli fotballskole i uke 26 og 33.

26.02.2019
- Petter Sjåholm

Det er med glede vi kan annonsere at klubbens neste hovedtrener for vårt herrelag er Michael Frank. Den erfarne dansken er klar for å ta fatt på nok et spennende treneroppdrag i sin karriere.

06.01.2019

Som tilflytter til kommunen i en alder av 11 år – skulle det ta ytterligere 5 år før Ricardo Moreno tok på seg den røde drakten for første gang.

Get.jpg

Rema.jpg