Av hensyn til sikkerheten til våre medlemmer og aktører avlyses i tråd med NFF Oslo og Politiet sine anbefalinger, all aktivitet på Holmen Idrettspark fredag 21.september.

21.09.2018

Et samarbeid er opprettet mellom Asker Idrettsråd, Asker kommune og Holmen IF for å etablere BUA – en utlånsordning hvor alle kan få muligheten til å låne sports- og fritidsutstyr gratis.

21.09.2018
- Hilde Knutsen

Det er med begeistring vi registrerer at antallet aktive jenter i klubben stadig blir flere. Allerede fra oppstart med Micro-fotball og gjennom barnefotballårene ser vi at rekrutteringen øker på jentesiden.

12.09.2018

Er du interessert i å jobbe som fotballtrener i en fotballklubb i stor vekst med fokus på spillerutvikling?

30.07.2018
- Simen Moe

På den eldste av våre to kunstgressbaner skal banedekket endelig rehabiliteres. Banen er som kjent 12 år gammel – og ved ferdigstilling tilbake i 2006 ble det skapt en forventing om rehabilitering omkring 2016, altså da kunstgressdekket var 10 år gammelt.

22.07.2018

Get.jpg