Etter en forrykende sesong opprettholder våre eldste jenter satsningen også i 2020. Dersom du er 15 år eller eldre, og har lyst til å bli en del av et fotballmiljø der hovedfokuset er spilleglede, mestring og inkludering, har Holmen IF tilbudet du søker.

- Petter Sjåholm Melø

Etter gode prestasjoner for juniorlaget i 2019, belønnes dermed fire nye spillere med A-lagskontrakt for 2020 sesongen.

13.11.2019
- Petter Sjåholm Melø

Forberedelsene til ny sesong fortsetter for fullt. Forrige uke ble det lovet og annonsert ytterligere signeringer til KSA. 6 nye spillere er signert - og spillerstallen for 2020 begynner for alvor å ta form.

12.11.2019

Viktig informasjon til alle trenere i Holmen IF Fotball

- Christoffer Brusnes

Vi i Holmen IF har gleden av å invitere til åpne prøvetreninger for både gutter og jenter født mellom 2001-2008. Uansett ambisjonsnivå har vi garantert et tilbud som passer for deg!

- Christoffer Brusnes

Get.jpg