Mads har syv sesonger bak seg i Holmen, hvor han startet opp med 2000-kullet i 2012. Han fulgte årgangen fram til G15 hvor de kvalifiserte til Interkrets G16, etterfulgt av tre sesonger som juniortrener i klubben.

- Petter Sjåholm

Holmen IF Fotball kan informere om at vår mangeårige trener og administrative ressurs Simen Moe, forlater klubben til fordel for Vålerenga IF.

27.11.2018

BUA åpner mandag 15.oktober. BUA er en ordning der alle kan få muligheten til å låne sports- og fritidsutstyr gratis. BUA Holmen er opprettet på bakgrunn av samarbeid mellom Asker Idrettsråd, Asker kommune, Holmen IF og gave fra Gjensidigestiftelsen.

11.10.2018
- Hilde Knutsen

Vi ønsker samtlige foresatte hjertelige velkommen til informasjonsmøter for 2006-trinnet knyttet til den kommende sesongs overgang til ungdomsfotballen. For jenter avholdes møtet mandag 8.oktober. Mens det for guttene avholdes mandag 15.oktober.

02.10.2018

Av hensyn til sikkerheten til våre medlemmer og aktører avlyses i tråd med NFF Oslo og Politiet sine anbefalinger, all aktivitet på Holmen Idrettspark fredag 21.september.

21.09.2018

Get.jpg