Medlemsmøte ble unnagjort torsdag 21.mars. Foruten fotballstyrets medlemmer, klubbens ansatte og valgkomiteen - møtte 4 engasjerte klubbmedlemmer. Gjennom møtet ble en fremleggelse av aktiviteten 2018 lagt frem, så vel som regnskapet og budsjettforslag.

25.03.2019

Vi nærmer oss seriestart i henholdsvis barne- og ungdomsfotballen. Vi har 53 lag som sorterer under seriesystemet administrert av NFF Oslo, som venter i spenning på deres respektive terminlister foran 2019-sesongen.

13.03.2019

Fotballgruppen ønsker å tilknytte seg ressurspersoner som ønsker å bidra i form av gruppens styrearbeid. Ønsker du, eller kjenner du noen som ønsker å bidra til god tilrettelegging av det lokale aktivitetstilbudet?

07.03.2019

Fotballens årlige medlemsmøte avholdes torsdag 21.mars - kl. 18:00 på klubbhuset. Vi oppfordrer alle interesserte til å stille på medlemsmøtet vårt.

07.03.2019

Vi vil igjen ønske velkommen til sommerens fotballskole på Holmen! Alle gutter og jenter fra 7 - 12 år kan delta (født i 2012 - 2007).

Det vil bli fotballskole i uke 26 og 33.

26.02.2019
- Petter Sjåholm