Samleside4.jpg

G.19-1 har vært gjennom en sesong med positiv formutvikling, etter en noe trang start på vårparten. Under Ole Morten Kristiansens ledelse endte juniorgutta sesongen på en respektabel 5.plass i 1.divisjon.

- Christoffer Brusnes

Lystvedt ble tidligere i uka presentert som ny hovedtrener for MSA, og vi har nå også gleden av å presentere han som ny hovedtrener for vår flotte G05-årgang.

- Petter Sjåholm Melø

Han både sees, høres og engasjementet føles. Siden hans første trening tilbake i 2017 har vi aldri vært i tvil hvorvidt Kamil er på treningsfeltet eller ikke. Og på feltet har han vært mye til glede for mange. Og enda flere felttimer blir det i 2020!

- Petter Sjåholm Melø

Sportssjef Petter Sjåholm Melø annonserte ytterligere signeringer i går. Matilde Bustgaard og Betine Voigt Pentzen har nå bundet seg til klubben den kommende sesongen.

07.11.2019
- Christoffer Brusnes

- Holmen har gitt meg så mange oppturer som fotballspiller, her er det et godt miljø og klubben står mitt hjerte nært. Jeg er stolt over at jeg kan ta på den røde drakten igjen i 2020, og jeg har store forventinger til kommende sesong, forteller Brusnes

07.11.2019