Holmen Langrenn 2019-01-31 18:38:11

Trenerteamet 2019

RTEmagicC_holmen_sommeskiskole_logo.jpg.jpg

Gøy å trene - Et treningstilbud for unge løpere 
på tvers av lokale klubber i Asker og Bærum

Trenerteamet

 

 

 

RTEmagicC_Tinius_Ruzika.jpg.jpg

Tinius Ruzicka (Hovedtrener)

Tinius er 21 år og tidligere aktiv på Junior nivå Norgescup for Team Asker/Asker Skiklubb. Han har tidligere gått for Holmen IF Langrenn og Jardar IL Langrenn. Tinius har vært aktiv både innenfor tennis, seiling, fotball og innebandy. «Nå er det langrenn som gjelder».

Det krever mye hard trening for å henge med i toppen som junior men Tinius gjør sitt beste og får det stort sett bra til. Målet er som regel Norgescup-poeng, men i sprint har han høyere ambisjoner!

Tinius har jobbet som trener for Holmen IF Langrenn i 4 år, med hovedfokus på Ungdomsgruppa. Han har vært trener på Holmen Sommerskiskole siden den startet

Tinius sin favoritt økt er stakeintervaller i lange motbakker, der han får trent både utholdenhet og rå styrke i de bratteste partiene! 

 

NoraHundere_trener2.JPG

Nora McNamara Hundere (Trener uke 1)

Nora er 18 år og utøver for Holmen IF Langrenn. Hennes idrettsbakgrunn; hun har drevet med turn i fire år og begynte med langrenn da hun var 11 år gammel. Hun har allerede i 3 år vært trener for Holmens unge utøvere. Noras favoritt-treningsøkt er styrke, stafetter og teknikktrening, noe hun vil få bruk for på Holmen Sommerskiskole

 

Flere trenere kommer

Les mer - benytt menyen til venstre eller klikk her: