Sterke prestasjoner i NM del 1 på Gjøvik

For første gang på mange sesonger var vi sterkt representert under senior NM del 1 - i regi av Vind IL, på Gjøvik. En helg hvor sprengkulden fikk mye av fokuset, men av sportslig karakter er det med glede vi kan melde om sterke prestasjoner fra våre utøvere - både på sprinten torsdag og på søndagens stafett.  

2023-01-24
Espen Johansen

Helene Ekrheim Haugen kvalifiserte seg som 15.beste utøver i prologen til kvinnenes kvartfinale. I hennes kvartfinaleheat hang hun godt med de øvrige, men måtte dessverre se seg slått med ett par sekunder - og hun stod igjen med en 17.plass totalt.

Under søndagens stafett 3 x 5 km, var nevnte Helene en del av vår trio, sammen med Solveig Lie Støverud og lillesøster Kaja Ekrheim Haugen. Helene og Solveig født 2004, mens Kaja er født så sent som i 2007. Dermed stilte vi trolig med at av de yngste lagene under helgens NM-stafett. Og bemerket gjorde våre unge utøvere seg i aller høyeste grad. Etter første etappe vekslet Helene med Solveig på en 10.plass. Etter en strålende andre etappe av Solveig (6.beste etappetid) gikk vår yngste representant ut på ankeretappen på en 7.plass. Og tappert kjempet Kaja oss inn til en fantastisk 21.plass.

Vi gratulerer jentene med strålende innsats i helgen. 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket