Velkommen til ny skisesong!

Vi ønsker gamle og nye utøvere med foreldre velkommen til en ny skisesong. Våre eldre kull er allerede i gang med trening, og fra uke 41 (etter høstferien) starter også de yngre opp igjen.

2020-09-03
Holmen Langrenn

Om Holmen IF langrenn:

Holmen IF langrenn har fokus på at flest mulig barn i vårt nærområde skal oppleve skiglede og mestring. Vi vil skape ett miljø der basert på lek hvor vi håper utøverne vil føle seg trygge, får nye venner og utvikler gode skiferdigheter. Utøvere som vil satse hardt for å oppnå de helt store resultater er selvfølgelig også hjertelig velkomne, vår oppfatning er at mangfold og bredde også er viktig for disse. Bredde skaper topp!

 

Våre verdier:

·       Skape varig skiglede

·       Inkluderende vennskap og lagånd

·       Du skal føle mestring

 

Trenere:

Vårt tilbud er i utgangspunktet foreldredrevet og basert på frivillig innsats og dugnadsånd under ledelse av sportslig leder og styret i Holmen langrenn. I tillegg til foreldretrenere har vi lønnende ungdomstrenere som er med og støtter alle våre kull i treningshverdagen.

 

Treningssteder:

·       Barmarkstrening på Holmen/Grønlia og omkringliggende områder fra uke 41.

·       Skitrening på Eid skiarena/Holmen/Solli/Vestmarksetra fra ca medio desember

 

Kontakt:

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, ta kontakt med sportslig leder Andreas Dolven (andreas.dolven@gmail.com).

Aktiviteter

26.10.2020
Innmelding i Langrennsgruppa (NYE MEDLEMMER)

00:00 - 23:55

Holmen Langrenn