tore_bergvik 2018-07-30 12:21:25

Informasjon

Alle lag hos Holmen Håndball er basert på foreldreinnsats, hvor Holmen hjelper interesserte med å komme i gang med nye lag. Normalt har hvert lag 1-2 trenere samt en oppmann.

Ved å betale medlemsavgift får hvert lag betalt alle utgifter ifb med leie av hall, håndball, drakt samt inntil 2-3 turneringer pr lag/sesong. Breddeidrett er klubbens visjon, hvor trenerne har hovedfokus på utvikling av individuelle ferdigheter kombinert med å skape spilleglede.

Dette er et flott tilbud for skolene Hvalstad, Billingstad, Mellom-nes, Hofstad og andre som er interessert, ta kontakt med lagets kontaktperson dersom du ønsker å prøve håndball i Holmen IF.

Disse jentene er ca 12-13 stk og er påmeldt i seriespill og har det veldig gøy med håndball