tore_bergvik 2018-07-30 12:22:33

Informasjon

Alle lag hos Holmen Håndball er basert på foreldreinnsats, hvor Holmen hjelper interesserte med å komme i gang med nye lag. Normalt har hvert lag 1-2 trenere samt en oppmann.

Ved å betale medlemsavgift får hvert lag betalt alle utgifter ifb med leie av hall, håndball, drakt samt inntil 2-3 turneringer pr lag/sesong. Breddeidrett er klubbens visjon, hvor trenerne har hovedfokus på utvikling av individuelle ferdigheter kombinert med å skape spilleglede.

Disse jentene er ca 20 stk, inndelt i 2 lag og er påmeldt i seriespill samt cuper og har det veldig gøy med håndball

Treningstider:

Mandager, kl 1600 - 1730, Holmenhallen

Tirsdager, kl 2000 - 2130, Holmenhallen

Torsdager, kl 1830 - 2100, Holmenahllen

Kontaktinformasjon:

Trener: Tore Bergvik, tlf: 936 50 110, e-mail: torebergvik@hotmail.com

tore_bergvik 2018-07-30 12:21:25

Informasjon

Dette er et flott tilbud for skolene Hvalstad, Billingstad, Mellom-nes, Hofstad og andre som er interessert, ta kontakt med lagets kontaktperson dersom du ønsker å prøve håndball i Holmen IF.

Disse jentene er ca 15 stk og er påmeldt i seriespill og har det veldig gøy med håndball

Treningstider:

Tirsdager, kl 1900 - 2000, Landøya ungdomsskole