weborgadmin 2016-02-16 14:34:30

Informasjon

22 august 2019 starter vi opp med ny håndballskole for seg som er født i 2011 og 2012.

Alle lag hos Holmen Håndball er basert på foreldreinnsats, hvor Holmen hjelper interesserte med å komme i gang med nye lag. Normalt har hvert lag 1-2 trenere samt en oppmann.

Ved å betale medlemsavgift får hvert lag betalt alle utgifter ifb med leie av hall, håndball, drakt samt inntil 2-3 turneringer pr lag/sesong. Breddeidrett er klubbens visjon, hvor trenerne har hovedfokus på utvikling av individuelle ferdigheter kombinert med å skape spilleglede.

Dette er et flott tilbud for skolene Hvalstad, Billingstad, Mellom-nes, Hofstad og andre som er interessert, ta kontakt med lagets kontaktperson dersom du ønsker å prøve håndball i Holmen IF.

Disse barna (gutter og jenter) er ca er ca 25-30 stk og er påmeldt på Loppetass og minirunder og har det veldig gøy med håndball

Treningstider:

Torsdager, kl 1730 - 1830, Holmehallen